kanal herkese kapalıysa nasıl gireceğiz?Merhaba arkadaşlar,
Yıllar önce sohbet.net'de sık sık kullanmış olduğum ve çok sevdiğim bir kanaldı #sokak kanalı. Kanal düşmüş ve tekrar kayıt ettim.
Herkes bu sokağa giremez
Kanal hakkındaki bilgiler;
-ChanServ- #Sokak Kanali Bilgisi:
-ChanServ- Kanal Sahibi: Pisadam [ONLINE]
-ChanServ- Aciklama: admin@megaforum.com
-ChanServ- Kayit zamani: Haz 16 14:54:15 2019 +03 [0 gün, 1 saat, 43 dakika ve 10 saniye önce]
-ChanServ- Son kullanim: Haz 16 16:37:25 2019 +03 [0 gün, 0 saat, 0 dakika ve 0 saniye önce]
-ChanServ- Son Topic: Sokakların bize öğrettiği; Korkarsan kaybedersin.. #sokaklarbizimdir
-ChanServ- Topici yazan: Pisadam [0 gün, 0 saat, 35 dakika ve 21 saniye önce]
-ChanServ- Giriş Mesajı: Biz sokakta ögrendik hayati, siz kitaplardan.. #hayatsokakta
o mor olmasın mı? ;d
kanal herkese kapalıysa nasıl gireceğiz?
sokaga barikat kurmuş isyan cıkarcas molotof atacas hiç olmadı çatışmaya girces:g1:
sokaga barikat kurmuş isyan cıkarcas molotof atacas hiç olmadı çatışmaya girces:g1:
kanal herkese kapalıysa nasıl gireceğiz?
Pembeyi bilmez moru bilmez
[18:12:23] <Forum> ne işiniz var burda dedim
[18:12:41] <Forum> mekanımız burası kanka
[18:12:51] <Forum> successor da sensin
[18:12:51] <Forum>
[18:14:50] <MdxL> zxcxczxc
ok !
Restricted hmm ok by :s2:
Hayırlı olsun kardeşim
ne çatışması ayol ben korkarım öyle şeylerden no kavga yes sevgi
barikat kurduysa da girmeye çalışmayız olur biter yaaneee :t12::d3:
şekil a ;
[01:00] ** ChanServ tarafından #Sokak kanalından kick'lendiniz (Bu kanalda bulunmaya yetkili degilsiniz.)
E hayırlı uğurlu olsun dedim ama korkarsınız ;p
Pisadam
2 haftadır sohbet.net 'e giriş yapıyorum ama bağlantı yapılamıyor. Chrome, Firefox Güvenli Değil diye bağlantı yapmıyor. Ayarlardan bütün engellemeleri kaldırıyorum ama yine de olmuyor. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu....
o kadarına da biz karar verelimİnan girmek istemezsiniz sokak çok karanlık korkarsınız ;d
.