• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

iPhone 6'nın fiyatı yüksek olabilir

Üyelik Tarihi
9 Eyl 2008
Konular
115
Mesajlar
210
MFC Puanı
0
396677222039400279.jpg



Yeni iPhone modeli için radikal değişiklikler gündemde.
Mahmut Saral
Yeni iPhone telefonlara dair söylentiler ve tahminler son hızıyla sürüyor. Dün yaptığımız haberimizde iPhone 6'da büyük ekran kullanımıyla ilgili bilgiler paylaşmıştık. Birçok üretici 4.5 inç ve üzeri telefon modellerini arka arkaya sıralarken Apple'da 4 inç tercihi devam ediyor. Yine de bu bundan sonrasında da aynı politikanın izleneceği anlamını taşımıyor. Göstergeler Apple'ın 4.5 ile 6 inç arasındaki ekran boyutlarını yeni iPhone telefonları için test ettiğini işaret ediyor. Muhtemelen önümüzdeki yıl çıkacak iPhone'lardan en azından 1 tanesinde de büyük ekran olacak ve bu iPhablet olarak bile adlandırılabilir.

Tabii ekranın büyümesi beraberinde birçok tasarım farklılığını da getireceği gibi maliyeti de artırabilir. Hal böyle olunca Apple'ın da kâr marjını düşürmesini beklemek pek doğru olmaz. Aksine gelir seviyesinde azalma olmaması için fiyat artırımı söz konusu olabilir. Susquehanna analisti Chris Caso kullanılacak üst düzey malzemeler ve ekran büyüklüğü sebebiyle 50-100 dolar arasında bir fiyat artışının yaşanabileceğini düşünüyor. Tabii sadece Home tuşunu da değil de tüm ekranı safir cam ile kaplarsanız haliyle fiyat artışı da kaçınılmaz olur.

Teknokulis​
 
Üst