• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

y5vZd9.jpg

En çok kullanılan sosyal medya ağlarından birisi olan Instagram’da kullanılan hesapların dondurulması mümkündür. Bu bakımdan kişiler istediği zaman hesabını dondurabilmektedir. Instagram hesabını dondurmak isteyen kişilerin Instagram hizmet politikalarında belirtilen bazı detaylara dikkat etmesi gerekmektedir. Instagram hesap dondurma işlemleri haftada sadece 1 kere yapılabilmektedir. Bu nedenle kişilerin bu detaya dikkat etmesi gerekir. Ayrıca Instagram hesabı dondurulduğunda 3 gün boyunca hesabın tekrar aktif olması da mümkün değildir.

Instagram hesap dondurulduğunda hesap üzerinden herhangi bir bilgi kaybı olmazken, sadece tüm bilgiler gizlenir. Bu bilgiler arasında kişilerin profilinde yer alan tüm bilgileri, fotoğrafları ve beğeni gibi işlemler yer almaktadır.

Instagram dondurmak için Instagram internet sitesine giriş yapılarak, oturum açılmalıdır. Oturum açıldıktan sonra ise profil düzenle bölümünde yer ala hesabımı geçini olarak kapata tıklanarak kişiler hesap dondurma işlemlerini başlatabilir.

bDa7QG.png

Bu ekranda kişileri neden Instagram hesabını dondurduğu gibi farklı sorular yer almaktadır. Kişiler bu alanlara istediği şekilde yanıt vererek, Instagram dondurma işlemlerini tamamlayabilir.

Instagram hesabını dondurmak isteyen kişilerin işlemlerini basit bir şekilde yapabilmesi mümkündür. Bu açıdan sizler de belirtilen adımları takip ederek ücretsiz bir şekilde işlemlerinizi yapabilirsiniz.
 
Üyelik Tarihi
24 Tem 2015
Konular
48
Mesajlar
447
MFC Puanı
2,220
insatagram hesap dondurulmuyor diye biliyordum, ya özellik yeni geldi ya ben geri kalmışım:) öğrendıgım iyi oldu teşekkürler ;)
 

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
Instagram'ın yeni özelliği ile artık hesabınızı bir süreliğine kapatmanız mümkün..

instagram-hesabi-nasil-dondurulur-gecici-kapatma-yontemi-1481032563.jpg
Instagram daha önce hesap dondurma gibi bir özellik bulundurmuyordu ancak artan kullanıcı sayısıyla birlikte böylesi bir talebi görmezden gelmeyerek yeni güncellemesiyle artık hesabı geçici olarak kapatmak mümkün hale geldi. Hazırlamış olduğum bu yazıda hesabınızı nasıl geçici kapatacağınızı öğrenmenize yardım edeceğim.
Geçen gün Instagram hesabımı dondurduktan sonra tekrar açmak istedim, ancak açılmadı. Bir sorun oluştuğunu tekrar denemem gerektiğini karşılayan bir açıklama çıktı. Şifremi yenileyerek hesabımı geri alabileceğimi düşündüm ancak şifremi yeniliyor olabilmeme rağmen hesabıma giriş yapamadım. İş başa düştü diyerek başka bir hesap açtım ve dondururken karşıma çıkan yazıları okumadığımı düşünüp bu hesabı dondurmak için bir adımda bulundum. Gelin görün ki işin aslı başkaymış. Dondurulan Instagram hesabı 7 gün geçmeden açılmazmış. Bunu öğrenince yüreğime su serpilmedi değil. 7 günün sonunda Instagram'a girmeyi denedim ve sonuç başarılı.
cats%286%29.jpg

Instagram hesabınızı dondurmadan iki kez düşünün!
Çünkü 7 gün geçmeden tekrar açmanız mümkün olmuyor. Hesabınızı dondurmak için Instagram web sitesinden yahut mobil cihazınızda sağ üstte yer alan profil simgesine tıklayın. Ardından "Profili Düzenle" seçeneğine tıklayıp sağ altta yer alan "Hesabımı geçici olarak kapat" seçeneğine tıklayın. Aşağıdaki görselleri inceleyerek daha iyi anlayacağınızı umuyorum.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra hesabınızı sadece haftada bir kapatabileceğiniz bilgisi yer alıyor. Hesabınızı neden kapattığınızı seçtikten sonra şifreniz girmeniz istenecektir. Şifrenizi girdikten sonra hesabınızı geçici olarak kapatmış olursunuz. Dilerseniz direkt olarak hesabınızı dondurmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
1%2869%29.png

Eğer sizde hesabınızı kalıcı olarak silmek yerine ara vermek dondurmak istiyorsanız bu adımları izlemelisiniz. Instagram hesabımı dondurduktan sonra açamadım gibi birşey söz konusu olmuyor. 7 günlük sürenin geçmesi gerekiyor. Bu önemli bir durum. Hesabınızı tekrar açtığınız zaman beğenileriniz ve fotoğraflarınız durur. Siz hesabınızı yeniden girmeyene kadar hesabınızla yaptığınız tüm etkinlikler gizli kalıyor.
cats%287%29.jpg

Konuyla ilgili sorularınızı yahut sorunlarınızı bizimle yorum kısmında paylaşırsanız sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.


ve teknoloji
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst