Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsan Bedene mi Aşık Olur Karaktere mi?

mamole

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
karakter önemli herkeste bulunmaz. sana eziyet ettikten sonra kivanc tatlitug olsa neye yarar azra akin olsa neye yarar :)

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Eğer aşk denen birşey mevcut ise karaktere aşık olur.Tip geçicidir.Her insan 40 yaşından sonra bulunduğu güzelliği kaybeder.Ama karakteri sağlam bir insan bir ömür boyu aynı aşkı bünyesinde yaşatabilir :)

Esinti

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Kim kimin karakterine bakıyor bu zaman da kızlar yakışıklıysa, erkekler de hatun güzelse alımlıysa çıkıyorlar.Evleneceğimiz insanların karakterini irdeliyoruz ancak.
Açık ve net fikrim budur.

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384
Her ikisine de.
Fiziksel özellikler herne kadar önemsiz gibi gözüksede ilk eleme oradan yapılıyor.Tabi istisnalar dışında.Karakter ilk kendini malesef ki belli edemez, ilerleyen zamanlarda karakter belirginleşmeye başlayınca iyi ise devam etme yolu gözükür, kötü ve size uymuyorsa ayrılma yolu gözükür.

~Benim için karekter daha çok ağır basar.Yalnız kişininde yanıma yakışması şarttır.

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
3. Şık eksik. Paraya şıkkı yok. Günümüzde moda zengin sevgililer. :) ben aşkın fosilleştiğine inanıyorum. Herzaman aldatan bi taraf vardır.

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
N yalan söyleyim insan ilk baska fiziksel olarak etkileniyor ama sonra karakterini tanıdıkca o zaman uzaklasıp uzaklasmayacagı belli oluyor. Bence her ikiside önemli faktörler

HolySpectre

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -19
Görüntünün önemi yok, ve insan sadece başka bir insan'a aşık olmaz ki insan'a olan aşk dan bahsedersek eğer şahsi görüşüm bir görüntüden etkileniyorum fakat aynı görüntüyü defalarca görünce bana eskisi gibi güzel gelmiyor değeri zamanla düşüyor. Bu yüzden karekter benim için daha önemlidir.

Sinemm

yüreğim kıymet bilene emanet..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
öncelik görsellik yani beden daha sonrasında belki karakter ama ortak olarak şunu demeliyim ki aşk görsellikte başlar karakterde biter yahut devam eder. ;)

Qasem

TevhiD , AdaleT , ÖzgürlüK
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    24
İkisi bir bütündür, birbirinden ayıramazssınız...
Çok muhteşem bir fiziğe sahip ve gğzel bir kadının sırf karekterinizden dolayı sizinle beraber olmasını beklemeyin yada sırf yakışıklılığınızla onu asla kendinizde tutabileceğinizi düşünmeyin...

Bedenle beraber karekter karşınızdakinin kalbinde ve ruhunda kaleler inşaa ettirir...
Davranışlarınız işçi, sözleriniz malzeme olur akar...

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Bir söz okumuştum çok doğru buluyorum.
Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup, bunu aşk sanıyorsunuz.
Aşkın süresi 2 yıl diyenler işte sebebi bu. Tanıdıkça bakıyorsun o ruh senin koyduğun ruh değil farklı. Sonra noldu aşk maşk yok. Yalan oldu.
Yani bende bilmiyorum :s36:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Yine Monteciğime katılıyorum. Güzel yazmış.
Karakter dediğimiz 'ruh' kavramı ön planda olması gerekirken ne yazık ki herşey suret olmuş :)

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
Kişiden kişiye göre değişir ben ikisine de bakarım :D

Üst Alt