Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlişkilerde Geçmişi Sorgulamak Doğru mu?

Crow

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    116
doğru one göre yol alırsınız. insan doğası gereği tek olmak ister ve herşeyi öğrenmek ister eğer geçmişinizde ilişkinizi etkileyecek bir olay bir anı varsa bunu ilk etapta anlatmanız gerek sonra anlatırım derseniz farklı şeyler ortaya çıkar ve ilişki sadece eh bir sevgilim var demekten öteye gitmez.

temel çok önemli ilk gün dürüst olup ben buyum derseniz sonra hiç zorluk çekmezsiniz.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Ben doğru buluyorum.Ve sorgularım.
İnsanın geçmişi çok şeyi anlatır.Hayatımdaki insana bunu birden sormam belirli zamanlarda yavaş yavaş sorar ve geçmişinde ne yaşadı ne yaptı öğrenirim.Nasıl bir insan olduğunu,bana karşı dürüst olup olmadığını bana verdiği cevaplarla anlarım.Karşısındaki insanla ciddi düşünen her kişi de bunu sorgular bence.Geçmişte yaşadığı ilişkiler onun bugününün aynasıdır.Ve sorgulayan kişi kendi sevgisinden ve geçmişinden emindir.Seviyorsanız sorgulayın sizi sorgulamasına izin verin.
Öğrendikleriniz doğrultusunda sizi huzursuz eden durumlar olduğun da o insandan sessizce uzaklaşın.Canın yansa da acı çeksen de uzaklaşmalısın.Uzaklaşmalısın ki gelecekte o geçmişin baş rolü sen olmayasın.

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Iyi tanıdığım birisiyle evlendiğim için sanırım şanslıyım.
Soru cevap evresiyle uğraşmak zorunda kalmadım.

Ilişkilerin ilk zamanları sancılı evreler,temelde duygu olmadan bir ilişki saçma ve eksik oluyor.Duyguların yoğunluğuna göre bu soruların sayısı ve türü değişiyor.
Aslında bunu dikkatli yapmak gerek .
Aşık olan birisinin de soru sormak aklına gelir mi,duyguları buna izin verir mi bilemiyorum.
Her iki türlüde risk var.
Karar veremedim : )

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
şahsen merak ederim. o kız neyi yanlış yapmış da ayrılmışlar aynı şeyler bende de var mı kendimi düzeltmek adına yaparım bunu. misal benim erkek arkadaşımı eski sevgilisi aldatmış bana öyle demişti ben kızın yaptığını doğru bulmuyorum elbette ama insan düşünüyor bu ne yaptı da kız bunu aldattı? bir yerden sonra görüyorsun ki zaten boşuna aldatmamış ha onu yaparsın yapmazsın o ayrı vicdanla alakalı ama karşındakini tanımak anlamak adına geçmiş sorgulanmalı ve ders çıkartılmaya çalışılmalı diye düşünüyorum en azından ben öyle yapıyorum.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
İlişkim yok, olursa bu konuya gelip akıl alıcam :D

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Tehlikeli bir durum sorgulamamak daha doğru diye düşünüyorum. Geçmişini yargılayacaksan geleceğine dokunmayacaksın abi :D

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Değil.İlerisi için hep mutsuzluk ve huzursuzluk kaynağı olur.
Çünkü kadın ölüm döşeğinde münker nekire hesap verirken bile sana hesap sorar aga.
Kadınlar sinsidir o konuda :s59

EsiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    510
Offf oturduğu bilgisayarda bile internet geçmişine bakan toplum ilişkide geçmişe bakmicak heee ?:kiskis:kiskis

Üst Alt