Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İçinizden Geçenler

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,934
Hava bugün güneşli keşke ilkbahar olsaydı çiçekler açmış olsaydı

• MFC Puanı
    250
Her ne kadar yaramizi dağladik o defteri kapattık desekte, kapanmiyormuş.

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,180
Ben bu ekşını nasıl kaçırdım yaaa:D acil detay istiyoruz :D

Ahahaha bakın bu güzel bir olay cidden :D 5 aydır çok güzel giden bir işte çalışıyordum, arada sinirlerim bozuluyordu falan ama mutluydum. Sonra en yakın arkadaşım (artık diil), bana dedi ki bizim ajansta pozisyon açıldı, gel. 2 yıldır orada çalışıyordu ve düzenli yani. Üstelik evden. Ama şart olarak bakınca benim çalıştığım yer kat kat daha iyi. Yine de işte evden çalışayım, arkadaşımla çalışayım dedim. Maaş olarak da yüksek teklif geldi görüştüğümde, öyle olunca tamam dedim.

Neyse arkadaşlar başta iyi hoş, patron da içeriklerime bayılıyor övüyor falan. Sonra ne mi oldu???
Ben sosyal medya uzmanı olarak çalışıyorum ve markalarımın hesaplarına içerik üretip paylaşıyorum falan. Adam deli deli saracak birini arıyor, bana tutuluyor ama bakın hani dicem hatam var valla başım gözüm üstüne dsalşksdaşd

Örnek bir anı: bir markamın LinkedIn hesabı yok. Hatta patrona sordum, teyit aldım. Ben de doğal olarak oraya içerik üretmiyorum.
Neyse adam geldi bana dedi ki "neden bu mecrada paylaşım yapmadık" Dedim ki çünkü yok??? Size sordum eğer hesap varsa da benim bilgim yok.
Bana bir kükredi dslmjkljsda "Hesabı sen yönetmiyor musun nasıl yok" diyerek.
Mesajını gösterdim bakın dedim yok, eğer varsa bana bilgileri verin oraya da ekleme yapayım. Dönüp dedi ki "LinkedIn yapmıyoruz"

EEEEEEEEEEE PAŞAM YANİ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Bunun gibi olaylar yaşıyorum sürekli, adam bir dediğini 2. saniye unutuyor. Allahtan mesajlar var pata küte gösteriyorum ama içimden nasıl bağırmak geliyor. Arkadaşım da savunacağına kanka sert gidiyosun, kanka şöyle kanka böyle diyor mu :D Ben de çenemi tutamadığımda devasa bir mesaj alarak;

Aslında niyetimin iyi olduğunu bildiğini fakat uyuşmadığımızı söyleyerek beni kovdu ahahhahahaha.
Üstüneee aktarım yptırdı, planları hazırlattı öyle çık dedi cnm patronum :D Arkadaşım da üzüldü falan ama referans olduğu yere baaaakın

Neyse dedim maaşım tam yatar. Maaşımı 1 ay sonra yatırdı :D

Bu da böyle bir anım, hayatımda ilk kez kovuldum. İsitifa ettiğimde bile gitmememi söylerlerdi, beni kaybetmek istemezlerdi... Bu da bir deneyim... :D
Siz siz olun arkadaşınızla çalışmayın nksdkaasdkas

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,378
@kuslarabenzer aslan parçası sana iş mi yok :D patron bu balık hafıza ile ertesi gün seni kovduğunu unutmuş olabilirdi :D ama olsun hep istifa ile ömür mü geçer :D hayatına renk gelmiş :D ex patrona ucuz 12 al gönder içsin kimi kaybettiğini hatırlasın :D
Şaka bir yana Allah mutlu olacagın, huzurla bol paralı gönlüne göre bir iş nasip etsin inşallah kuşum :) mucuk

Üst Alt