Öncelikle bizim aramızda gruplaşma yok biz herkesin içinde bulunabileceği genel konular eşliğinde yazıyoruz, katılım göstermeyip bir köşede size seslenmemiz gerektiğini söylüyorsunuz ki katılım sağlayan kimseye niye geldin demedik demiş olsak o zaman gruplaşma var dersin, her türlü konu açık isteyen fikrini beyan edebilir kendinizi geri çekip ben niye önde değilim diye bizim üzerimizden sitemde bulunmanız hiç hoş değil.
Konuyla ilgisi olmayacak şekilde çarpıttığını düşünüyorum. Neyin hoş olmadığını yada olduğunu kim neye göre belirliyor?
İstatistiksel olarak kimin kimi ne kadar etiketlediğine bakmak lazım.
Eğer aksini söylersen gerçeği inkar etmiş olursun.
Şunu söylemek istiyorsan;
uzun süredir tanışıklığı olan insanlar olarak bundan daha doğal bi durum olamaz dersen buna itiraz etmem elbette. Hatta bunun için sebebe bile ihtiyaç yoktur.
insan istediği ile iletişim kurar yada kurmaz. Bu insanın en doğal hakkıdır. Hür iradesi ile istediği gibi davranmasına yorum yapmadım ki ben, yapmam da..
Benim anlatmak istediğim özetle şuydu;
İsterseniz örnekleriyle ispatlayabilirimki , herkes aynı insanlar üzerinden sohbet ediyor. Sen arada bişey söylediğinde bile yok kabul ediliyorsun. Bunun aslında hoş olmadığını ve itici bulduğumu söyledim.
Elbette sevdiğine sürekli cevap verip karşılıklı atışabilirsin kimse buna itiraz etmiyor, ama bundan birinin rahatsız duyması, hatta itici bulmasından da sen rahatsız olmamalısın...
Benim yaptığım eleştiriden ziyade mevcut durumun ilanı gibiydi...