Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

güneşinoglu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,835
Keşke Kız Olsaydım. :a-(79):
Maşallah Güzelde Kız Olurdum Mavi gözlü. :a-(34):
Balkonda oturur Yakışıklı birine kaş göz ederdim. :a-(293):
Çalışmazdım o zaman ne güzel Olurdu Kocamı beklerdim. :a-(74):
Sonra yemek yapar ardındanda neyse erkek olmak daha iyi :a-(73):

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
İNSAN " Kendine " Her Geç Kaldığında
Yerine Ulaşamayacak Cümleler Kurar..!
Hikmete Temâs Etmeyen SÖZ
Kalbe isabet edermi......
.." HİÇ." ♡

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Yorgunum ya hastalık sonrası çalışmak beni yordu ??(sanki normalde hiç yorulmuyorum)??

• Beğen
Tepkiler: Nur

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Kaç gün foruma girmedim.. Bir kişi bile hatırlayıp benle ilgili bir şey yazmamış..
Ne duyarlı (!) insanlarsınız böyle… Kırıldım cidden..

• Beğen
Tepkiler: Nur

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Bugünler yetmezmiş gibi bir de bunun yarınları varmış a..

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Yöneticilerin kendi aralarında gruplaşmalarını, diğer insanları görmezden gelmelerini, zorunda kalmadıkça cevap bile vermemelerini itici, çirkin ve gayri insani buluyorum.
Başkaları yokmuşcasına sürekli aynı 5-6 kişinin her konuda etiketlenmesi herhalde yazılı olmayan bir kural olmuş adeta
Eski, yeni her yöneticinin de, bu düzene uygun şekilde hareket ediyor olması da çok manidar ?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Öncelikle bizim aramızda gruplaşma yok biz herkesin içinde bulunabileceği genel konular eşliğinde yazıyoruz, katılım göstermeyip bir köşede size seslenmemiz gerektiğini söylüyorsunuz ki katılım sağlayan kimseye niye geldin demedik demiş olsak o zaman gruplaşma var dersin, her türlü konu açık isteyen fikrini beyan edebilir kendinizi geri çekip ben niye önde değilim diye bizim üzerimizden sitemde bulunmanız hiç hoş değil.

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Öncelikle bizim aramızda gruplaşma yok biz herkesin içinde bulunabileceği genel konular eşliğinde yazıyoruz, katılım göstermeyip bir köşede size seslenmemiz gerektiğini söylüyorsunuz ki katılım sağlayan kimseye niye geldin demedik demiş olsak o zaman gruplaşma var dersin, her türlü konu açık isteyen fikrini beyan edebilir kendinizi geri çekip ben niye önde değilim diye bizim üzerimizden sitemde bulunmanız hiç hoş değil.
Konuyla ilgisi olmayacak şekilde çarpıttığını düşünüyorum. Neyin hoş olmadığını yada olduğunu kim neye göre belirliyor?
İstatistiksel olarak kimin kimi ne kadar etiketlediğine bakmak lazım.
Eğer aksini söylersen gerçeği inkar etmiş olursun.
Şunu söylemek istiyorsan;
uzun süredir tanışıklığı olan insanlar olarak bundan daha doğal bi durum olamaz dersen buna itiraz etmem elbette. Hatta bunun için sebebe bile ihtiyaç yoktur.
insan istediği ile iletişim kurar yada kurmaz. Bu insanın en doğal hakkıdır. Hür iradesi ile istediği gibi davranmasına yorum yapmadım ki ben, yapmam da..
Benim anlatmak istediğim özetle şuydu;
İsterseniz örnekleriyle ispatlayabilirimki , herkes aynı insanlar üzerinden sohbet ediyor. Sen arada bişey söylediğinde bile yok kabul ediliyorsun. Bunun aslında hoş olmadığını ve itici bulduğumu söyledim.
Elbette sevdiğine sürekli cevap verip karşılıklı atışabilirsin kimse buna itiraz etmiyor, ama bundan birinin rahatsız duyması, hatta itici bulmasından da sen rahatsız olmamalısın...
Benim yaptığım eleştiriden ziyade mevcut durumun ilanı gibiydi...

DURUBEY

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,350
Erol Büyükburç geldi aklıma ? Biz saksı değiliz arada bizede sorun ?

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710

Katılıyorum bir samimiyet varsa karşılıklı olmalı, biz burda hiç kimseyi tanımıyoruz, herkes zamanla birbirini tanıyıp, samimiyet gösterir, gruplaşma olduğunu düşünüyorsanız önce şöyle düşünün biz samimiyet gösteriyor muyuz diye. Lastlove de yeni burda ama geldiğin de ben samimiyet gösterdim, oda gösterdi, Ragnar ben geldiğimde kayboldu, ama geldiğin de oda samimiyet gösterdi bende, ben burda yeni olduğum da arada bir giriş yapardımz yada bazen günde bir kaç tane mesaj yazardım, hiç kimse ile bir samimiyetim yoktu, ama ben samimiyet gösterdim, onlarda gösterdi mesela Satürn ikimizin birbirine karşı samimiyetimiz olmadığı için aramız iyi değildi, karşılıklı samimi olduk, şimdi çok iyi arkadaşlarız hatta keşke reelde arkadaş olsak diyoruz. Ben burda x kişinin mesajını beğeniyorum alıntı yapıyorum morali olsun diye, moral verici sözler yazıyorum, ama cevap verme gereği bile duymuyor, mesela x kişisini etiketliyorum ama bakmıyor bile, biz veya ben bir samimiyet, iyi niyet gösteriyorsam karşılığı olmalı, sizler bir kenarda bekleyip herkes bizi etiketlesin, herkes bize baksin, siz karşılığını vermiyorsaniz biz artık ne yapabiliriz. Her şey karşılıklı olmalı nokta...

Üst Alt