Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
2008 den bu yana kapanmadı, kapanmaz 3 5 günlük forumlardan değil burası ;) Bir database problemi varda onu çözmeye çalışıyorum tablo hatası ondan dolayı kapanıyor. Mutlaka bir çözümünü bulucam ve bir daha o database hatasını almazsınız ;)

Evet maşallah uzun süredir acık olan forum inşallah hepte acık kalan forum olur :)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
biz niye kendi avatarlarımızı kendimiz değiştiremiyoruz?
forum boyutlarına göre avatar kullanıyoruz ama kendim değiştiğim zaman çok bulanık oluyor resmin kalitesi düşüyor. sürekli yönetime yazmaktansa kendimiz değişsek olmaz mı gifliler hariç mesela

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
forum boyutlarına göre avatar kullanıyoruz ama kendim değiştiğim zaman çok bulanık oluyor resmin kalitesi düşüyor. sürekli yönetime yazmaktansa kendimiz değişsek olmaz mı gifliler hariç mesela

Bunu buraya yazdın ya sittin sene Pisadam görmez burada:D senin sorun havada kalır sonrada yönetim uyuyor diye kazan kapak çalarız:D
Ay kıs emekli oldun sorunu nereye yazcanı unuttun:D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bilerek yazdım buraya daha çok okunuyor burası Sezencim :D

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,731
Sezen aynn bacum kapısında yatarız Pisadamın forum açılmazsa :))

Evet avatar resmimizi kendimiz degiştiremiyorz telefondan bunuda halletseniz cok iyi olur :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,817

Tamam daha öyle bir problem yaşamazsın, 170 x 250 boyutlarında olduğu sürece hiçbir pixel kaybına bile uğramayacak bundan sonra ;)

Sezen aynn bacum kapısında yatarız Pisadamın forum açılmazsa :))

Evet avatar resmimizi kendimiz degiştiremiyorz telefondan bunuda halletseniz cok iyi olur :)

Gerek tapatalk gereksede mobil üzerinden avatar değiştirebiliyorsun.

Bunu buraya yazdın ya sittin sene Pisadam görmez burada:D senin sorun havada kalır sonrada yönetim uyuyor diye kazan kapak çalarız:D
Ay kıs emekli oldun sorunu nereye yazcanı unuttun:D

Bu konudan 55555 kere etiket geldiği için mecburen baktım noluyor diye :)))

Üst Alt