Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Takım revire döndü:(
3-0 dan 3-3 , 1-0 öndeyken 2-1 yenil... Hiç ama hiç iyi olmadı.. kızgın, mutsuz ve endişeliyim.

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
İnsanların yaşamış olduğu deneyimlerin sonraki hayatında muhtemel yaşayacaklarını olumsuz etkilemesi öngörüsünden kaynaklı herşeye olumsuz bakma hali konusundaki çaresizlik...
Hiçbir şey yapamıyorsun, sadece düşündüklerini ve doğru olanı anlatmak için mücadele ediyorsun.. belki sonuç değişmeyecek ama en azından insan kendi sorumluluğunu yerine getirmek adına elimden geleni yapmak dışında birşey yapamıyorum.
Geçmişin olumsuz etkilerinin geleceğe olan yansımaları....

Son düzenleme:

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
kötü bi geceydi adam kalmadı oyuna sokacak
ajax maçını düşünmek bile istemiyorum ama demin okudum bir kaçı iyileşmiş
Sorma.. bu kadar sakat oyuncunun olması ve hala her maçta buna yenilerinin eklenmesi kötü bi tesadüf mü yoksa başka bir sorununun göstergesi mi bilmiyorum..
Yenildiğimize, berabere kaldığımıza değilde geriden gelmelerine izin vermemiz beni daha da öfkelendiriyor... Çünkü geriden gelmelerine izin vermek biraz takım ruhuyla ilgili bişey diye düşünüyorum.
Ajax maçından pek umutlu değilim. Deplasman da sportinge 5 attı. Kendi Ligi'nde önce 9 sonra 7 attı. Çok formdalar. Tam kadro olsak tamam ama bu kadar eksikle nolur bilemiyorum:(

Son düzenleme:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sorma.. bu kadar sakat oyuncunun olması ve hala her maçta buna yenilerinin eklenmesi kötü bi tesadüf mü yoksa başka bir sorununun göstergesi mi bilmiyorum..
Yenilmek berabere kaldığımıza değilde geriden gelmelerine izin vermemiz beni daha da öfkelendiriyor... Çünkü geriden gelmelerine izin vermek biraz takım ruhuyla ilgili bişey diye düşünüyorum.
Ajax maçından pek umutlu değilim. Deplasman da sportinge 5 attı. Kendi Ligi'nde önce 9 sonra 7 attı. Çok formdalar. Tam kadro olsak tamam ama bu kadar eksikle nolur bilemiyorum:(
öne geçiyoruz ama fazla sevindiğimizden mi yoksa rahatlıktan mı nedir anında gol yiyoruz. sonra dengeler değişiyor. gitmesi gerekenlerde var bir de..
bende pek umutlu değilim ama umarım çok fazla yemeyiz :/

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Kesinlikle katılıyorum sana...bu takımı hakemeyenleri ayıklamamız lazım..
Ajax maçını izlerken, baktım takım kötü oynuyor, TV nin yanına sırayla, domates, biber soğan patlıcan getiririm... Getirdiklerimden hangisiyle iyi oynamaya başlarsak o kanaldan devam ederim. Ben elimden geldiğince bişeyler yapıcam ama takımın istemesi ve çok fazla mücadele etmesi çok daha önemli...

Üst Alt