-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
Değerli dostlar,
StigmatA Sezen Qasem LibertA LeGoLaS ve bana seslenip de cevap alamayan diğer dostlar;
Çok değerli bir yakınımızı kaybettiğimden dolayı uzunca bir süredir yoğunluk gösteremedim foruma sevgili cem yani StigmatA bile whatsaptan yazdığından ona bile cevap veremedim düşünün bana birileri gönül koymuş olabilir ama hakkını helal etsin.
Sevgili Herkül yani Mustafa abi sevdiğim değer verdiğim ve SAYGI duyduğum birisin. Bir konuda bana seslenmişsin ve gördüğümü düşünüp cevap vermediğime kızmışsın asla böyle birşey olmadığını gönülden inanmanı isterim. Forum arada session tablosu dolduğunda cem bana yazar telefonan 2 dakikalığına girip tabloyu boşaltır forumu kontrol eder kapatırım muhtemelen yazmış olduğun konuya girmişimdir tesadüfi bir şekilde ama asla gördü yazmadı şeklinde yorumlamamanı senden bir küçüğün olarak rica ediyorum. Sevdiğim bir kişiliksin sana saygım kızsan da gönül koysan da sonsuzdur.
Bunu burada yazmazdım ama kusuruma bakmayın.
Seviyorum sizleri.
Başiniz saolsun büyük patron rabbim mekanını cennet eylesin bende baya bir aradan sonra geldigimde gayet iyi karşıladınız hepiniz forum sensiz olmaz arada ugra boş bırakma buraları bizde seni seviyoruz büyük patron