Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
‘Laundromat’ filminde Roman Fonseca, ‘’Dünya hakkındaki basit gerçek, bir çok spor mücadelesindeki gerçeğin aynısı. Birinin kazanması için birinin kaybetmesi lazım’’ şeklinde özetliyor, tarihin en büyük soygununa katılan politikacı ve finansçıların psikolojisini. Bu aslında koronavirüsün de ideolojisi. Bugünlerde hepimize, ‘’dünyanın uzak bir köşesinde bile olsa başka birisinin kaybı nihayetinde hepimizin kaybı olur’’ gerçeğini de öğreten virüsün… TIK

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Yarın yani cuma günü yapılacak şeyler ;
1-) Yarın ev ile ilgili teklif verilecek ve dönüş beklenecek..Bakalım ne olacak.
2-) yapılacak işleri bi şekilde organize etmem ve sonuçlandırmam gerekiyor.
3-) yarın iletişime geçermi acaba bi şekilde.. belki direct arar yada mesaj atıp bi şekilde iletişime geçmek için bi sebep bulur mu?
4-) akşam dönerken balık almam lazım...

• Beğen
Tepkiler: Nur

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
1-) hiç bi hareket yok
2-) bu oldu.
3-) hiç bi haber yok yine iyi mi?
4-) aldım ?
5-) çok yorgunum hem ruhsal hem bedensel...

• Beğen
Tepkiler: Nur

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Şu anda pijamalarımızla sıcak bi evde, şömine başında otursak..
Birimiz bişey anlatırken diğerleri uzun uzun dinlese... hiç konuşmadan hatta en küçük bi ses çıkartmadan full konsantrasyonla dinlesek...
Anlaşıldığımızı hiç konuşmadan hissettirecek kadar çok kaliteli zaman geçirsek.. sıradışı ve akılda kalıcak kadar eşsiz bi anımız olsun istedim şu an..
@Offline , @DarkWoman , “o” ve ben olayım yeter..

Üst Alt