Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
sevgili @Sezen san o hatun zaten çok esmer. ondan daha esmer olabilmeyi nasıl başardınız? hem bi dakika ya, siz taksimde pano üzerinde saat satmıyosunuz değil mi?
eğer öyleyse!..

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764
Bu online sınav olayı fazla iyi.
Öyle böyle değil hemde.
Çok dandik okullar atanıyordu sinir oluyordum.
Kar kış gidiyorduk.
Böyle rahat rahat evden hallediyoruz işte.
Hem n'olmuş 2. üni de bitiyorsa :)

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
yaşlılık maaşınız yetmedi üzerine dolandırıcılığa soyundunuz demek efenm. yalnız dikkatinize çattırırım ki mevsim kış ve nezarethaneler şu sıralar çok rutubetli :D bilmem ilgilenir misiniz :D :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
yaşlılık maaşınız yetmedi üzerine dolandırıcılığa soyundunuz demek efenm. yalnız dikkatinize çattırırım ki mevsim kış ve nezarethaneler şu sıralar çok rutubetli :D bilmem ilgilenir misiniz :D :D
Yaşlılık maaşım ancak kuaförüme ojeme gidiyo:D biz buna dolandırıcılık demeyelim parası çok olanın parasını paylaşma diyelim daha kibar oluyo:D evdekilerden kaçıp sonunda mapusda kafa dinlicem yoksa bu korona nın biteceği yok:D

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
Yaşlılık maaşım ancak kuaförüme ojeme gidiyo:D biz buna dolandırıcılık demeyelim parası çok olanın parasını paylaşma diyelim daha kibar oluyo:D evdekilerden kaçıp sonunda mapusda kafa dinlicem yoksa bu korona nın biteceği yok:D

heeee oradan da konken partilerine akıyosun galiba. e tabi yetmez para sezene :D aboooo enişteye Allah-u Teala yardım etsin o zaman. adamın ömrü mapus damlarına tekel ikibin ve krem renk ten çorap, üzerine patik getirmekle geçicek :D
boncuktan kuş yap bana nolurrr :D :D

neyse ben gidim forumdaki "en son ne yediniz" bölümüne "sezenden kazık" yaziyim baLi :D
de hayde sağlıcaklan :D

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Böyle olsun istememiştim..
Üzgünüm, tatsızım...

iyiliktozu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    900
Ee bu kalıplar çok güzel,her şey gelse ben de güzelce köşemde ürünlerimi resimlesem.

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Hayvan olduğunu idrak edebilen ve bunu itiraf edebilen insan candır...

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
heeee oradan da konken partilerine akıyosun galiba. e tabi yetmez para sezene :D aboooo enişteye Allah-u Teala yardım etsin o zaman. adamın ömrü mapus damlarına tekel ikibin ve krem renk ten çorap, üzerine patik getirmekle geçicek :D
boncuktan kuş yap bana nolurrr :D :D

neyse ben gidim forumdaki "en son ne yediniz" bölümüne "sezenden kazık" yaziyim baLi :D
de hayde sağlıcaklan :D
İçerde kuşla muşla ne ugrascam adam nasıl şişlenir dersi alırım:D sezen den kazık yiye yiye hayattan yenilmez olursunuz :D

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
yuppeeee sonunda makinem geldi. filtre kahve isteyen var mı :d
20210105_155159.jpg

Üst Alt