Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçerde 36. Bölüm - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406

ne demek ya bütün ateist papağan videoları komik sayılır özellikle şu

şimdi bu komik değil mi? değilse senin komiklik anlayışını tekrar gözden geçirmen gerekebilir :D

Kahkaha atılacak birşey değil , zaten videoda tebbessüm etiren kısımda 0:43'den sonrası :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Sonuçta neresi komik dediğin videolardan birine kahkaha atılacak birşey değil diyorsun. Madem kendi attığına da kahkaha atmiyorsun bu onuda o kadar komik yapmaz. Hasıl-ı Kelam Sarpla Umutun kavuşma anını böyle komik tartışması ile sonuçlandırmak istemezdim fakat şuan videoların komiklik derecesi eşit diyebiliriz tamam mı oldu mu bitti :D

~alıntı yapmayı unutmuşum Joe.~sakinim :d

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Sonuçta neresi komik dediğin videolardan birine kahkaha atılacak birşey değil diyorsun. Madem kendi attığına da kahkaha atmiyorsun bu onuda o kadar komik yapmaz. Hasıl-ı Kelam Sarpla Umutun kavuşma anını böyle komik tartışması ile sonuçlandırmak istemezdim fakat şuan videoların komiklik derecesi eşit diyebiliriz tamam mı oldu mu bitti :D

~alıntı yapmayı unutmuşum Joe.~sakinim :d

Şimdi ;

1.) Öncelikle sana videonun orijinalini izleyip izlemediğini sormuştum sende hayır demiştin. Bir izlemeni tavsiye ederim

Video :

bunu izlerken bile güleceğini zannediyorum.

Bunu bilerek , o videoyu izlediğinde daha farklı bir bakış açısı oluşuyor .

2.) Bir şeyin komik olması illa kahkaha atmaya bağlı olduğunu düşünmüyorum. Ve ben sana , kahkaha atmadım diye bir kelimede kullanmadım. :s5:

Farklı zevk anlayışları vardır her insanın , bana komik gelen olay belki sana gelmez . Bunun tam tersi de benim için geçerli. :s5:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Şimdi ;

1.) Öncelikle sana videonun orijinalini izleyip izlemediğini sormuştum sende hayır demiştin. Bir izlemeni tavsiye ederim

Video :

bunu izlerken bile güleceğini zannediyorum.

Bunu bilerek , o videoyu izlediğinde daha farklı bir bakış açısı oluşuyor .

2.) Bir şeyin komik olması illa kahkaha atmaya bağlı olduğunu düşünmüyorum. Ve ben sana , kahkaha atmadım diye bir kelimede kullanmadım. :s5:

Farklı zevk anlayışları vardır her insanın , bana komik gelen olay belki sana gelmez . Bunun tam tersi de benim için geçerli. :s5:

Aslında aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz. Fakat senin komiklik anlayışına kahkahayı katman işi bozdu. Pardon sen den mi korkcam? :D :s6:
~sen daha tanımıyorsun beni ^^

Üst Alt