• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Honda'dan Büyük Hata

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Honda'dan Büyük Hata​

NAJWLL.png

Otomobil sektörünün dev markaları arasında yer alan ve Türkiye pazarına da giriş yapan Honda'nın tahsilat servisinde yaşanan hata dünya genelinde büyük bir tepki aldı. Otomatik tahsilat sisteminin kullanıldığı muhasebe departmanında borcu bulunan kişilerden tahsilatlar çifter çifter alınırken, bu durum kısa süre içerisinde fark edildi.

Bu hata nedeniyle otomobil ödemelerinin iki katına kadar ücret çekimi yapılırken bu hatayı fark eden kullanıcılar firmayı telefon yağmuruna tuttu. Olay kısa süre içerisinde sosyal medyada da yer bulurken, kullanıcılar sosyal medya üzerinden de Honda'yı sıkıştırmaya başladı. Aylık olarak ödeme yapan ve kişiler ile firma arasında yapılan anlaşma doğrultusunda yürütülen işlemlerde otomatik tahsilat sistemi tarafından böyle bir hatanın nasıl yapıldığı da anlaşılamazken, resmi açıklama da kısa süre içerisinde yapıldı.​

Honda Özür Diledi!​
Yaşanan hata ile ilgili resmi açıklama yapan Honda, American Honda Finans Corporation ile durum hakkında görüşmelerin yapıldığını belirtirken, sorunun kısa süre içerisinde çözümleneceğini söyledi.​

Ödemeler İade Edilecek!​
Honda tarafından yapılan açıklamada fazla tahsil edilen ücretlerin iade edileceğini söylerken, 7 Nisan tarihinden itibaren kişilerin iade alabileceği belirtildi. Kullanıcılar bu açıklama doğrultusunda bugünden itibaren iade alabilir.

 
Üst