Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hii

kerem'

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    160
@kerem' anasayfa da yer alan konular ve belirli başlık altında olan konulardan istediğine yorum yapabilir gerekli gördüğün takdirde yeni konu açabilirsin..
Teşekkür ederim ana sayfa konuların baktım da çoğu forum oyunları ve sohbetlerden ibaret. Aslında başka bölümlerde de yeni konular açılabilir ama ortalama kaç üye aktif oluyor onu bilmiyorum. :)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Teşekkür ederim ana sayfa konuların baktım da çoğu forum oyunları ve sohbetlerden ibaret. Aslında başka bölümlerde de yeni konular açılabilir ama ortalama kaç üye aktif oluyor onu bilmiyorum. :)
Tahminî bi rakam vermek doğru olmaz çünkü aktiflik hic belli olmuyor..
Konuyu uygun başlık altında açarsın bi deneyimleyip kendin gözlemlersin..

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkürler. :) Sizleri tanımıyorum ama umarım ilerde tanıyabilirim. :)
tanışalım hemen.. adım saphira :inlove: 850 yaşında bir mavi pullu ejderya yım :inlove: artık yaştan dolayı ihtiyar sayılırım :giggle: boş zamanlarımda genelde köy kasaba yakıp kül ederdim.. malum covid19 yüzünden mağaradan çıkmıyorum çok fazla.. Allah tan bu gezegende wifi denen bişi var internet :roflmao: arada karnımı doyurmak için çıkıyorum.. danakoyun keçi insan ne bulduysam yiyom.. :roflmao:

memnun oldum :giggle: ??

kerem'

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    160
tanışalım hemen.. adım saphira :inlove: 850 yaşında bir mavi pullu ejderya yım :inlove: artık yaştan dolayı ihtiyar sayılırım :giggle: boş zamanlarımda genelde köy kasaba yakıp kül ederdim.. malum covid19 yüzünden mağaradan çıkmıyorum çok fazla.. Allah tan bu gezegende wifi denen bişi var internet :roflmao: arada karnımı doyurmak için çıkıyorum.. danakoyun keçi insan ne bulduysam yiyom.. :roflmao:

memnun oldum :giggle: ??
Tanıştığıma çok memnun oldum. :inlove: Bende senin aksine evde kalmamayı tercih eden biriyimdir. İsmim kerem, 24 yaşındayım. Almanya'da ikamet ediyorum. Sanırım çok aktif olamadığımdan 1 yıl sonra anca cevap verebildim. 850 yıl yaşamanın formülü nedi? :roflmao:

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Hoşgeldin kerem:)
Umarım güzel zaman geçirirsin..
Sana da iyi forumlar ve güzel enerji gönderiyorum...
Sevgiler ✨???

kerem'

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    160
Hoşgeldin kerem:)
Umarım güzel zaman geçirirsin..
Sana da iyi forumlar ve güzel enerji gönderiyorum...
Sevgiler ✨???
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum. Aslında 1 yılı geçti ama hala hakim olamadım. Çok aktif bir forum değil sanırım burası. Ya da ben kullanmayı bilmiyorum muhtemelen. :)

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Tadını çıkarıp izliyo musun hayır yani nabıyon bir yıldır ?

Son düzenleme:
Üst Alt