• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Hiç olmadığı kadar ciddi..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
1 Eki 2012
Konular
253
Mesajlar
418
MFC Puanı
170
Lig TV'de canlı yayına bağlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

860109238554.jpg


Braga maçıyla ilgili sorulara cevap veren Fatih Terim yarınki Braga maçıy öncesi Elmander'in durumundan Hamit'in kadroda yer alıp almayacağına kadar merak edilen konulara açıklık getirdi.

"BEN DE HEYECANLIYIM"

Uzun yıllar sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'nde hem de kendi seyircimizin önünde oynayacak olmduğumuz için ben de heyecanlıyım. Sadece Galatasaray veya başka bir takımın değil, Avrupa'da başarılara hepimizin ihtiyacı var. Umarım yarın da bir başarı kazanırız."

"TARAFTARIMIZ AVRUPA'YA KENDİSİNİ HATIRLATSIN"

"Geçen sene bize geçen sene taraftarımız bize hiçbir ceza tattırmadı. Ben kendilerine Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni hatırlatmalarını istedim taraftardan. Yapacakları koreografilerle açacakları pantakrlarla takımlarına yine en iyi desteği vereceklerdir. Onlar böyle iyi taraftarlık yaptıklarında biz daha dirençli, daha iyi oynuyoruz. Ben de taraftarımızdan kendilerini Avrupa'ya yeniden hatırlatmalarını istedim."

"HAMİT OYNAMAYACAK"

"Kadroda değişiklik yaptık. Hamit'i kadroya almadık, oynama ihtimali yok. Onun dışında, Elmander'in yarın yapılacak muayenesinin ardından kesin kararı vereceğiz."

"ENGİN OYNARSA ELİNDEN GELENİ YAPAR"

"Ben Engin'e ne zaman görev versem elinden gelenin iki mislini yapacağına inanıyorum. Onda bu azim var. Bir hata yaptı, bedelini de ödeyecektir. Ona yaptığının doğru olmadığını ifade ettikten sonra ona sahip çıkma durumundayız aynı zamanda da."

"HİÇ OLMADIÐI KADAR CİDDİ OYNAMALIYIZ"

"Hızlı bir takıma karşı oynayacağız. Hiç olmadığı kadar ciddi, hiç olmadığı kadar iştahlı oynamalıyız. Manchester United'ın birinci çıkacağını varsayarsak ikincilik için üç tane aday var. Cluj'un deplasmanda kazanacağını hiçbirimiz hesap etmemiştik. Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamamız lazım. O hırsla, o istekle ve ciddiyetle oynamamız gerek.

"EN DOÐRU HESAP 3 PUANI ALMAK"

"Yarınki maçtan sonra biz Cluj'la oynarken Braga, Manchester'la oynayacak. Böyle birtakım hesaplar yapıyoruz. Ama en doğru hesap çıkıp 3 puanı almaktır."

"HAMİT'İN OLMAMASI BİZİ BAŞKA ARAYIŞLARA İTTİ"

"Hamit'in durumunun bizi başka arayışlara, değişikliklere ittiği çok açık. Bu akşam toplantıda teoride hesaplarımızı yaptık, gerisi yarın pratiğe kaldı. Taımda sürpriz olacağını sanmıyorum. Hamit oynayabilecek olsayudı kadroyu basın toplantısında açıklardım. Yarın iyi oynayan, baskılı, iştahlı oynayan bir Galatasaray görmek istiyorum. Ben herkesin o formasını terlettiği zaman herkesin bundan memnun olduğunu düşünüyorum. İştahımızı kaybetmememiz lazım. Yarın da bunu umuyorum."
 

HmSs

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Eki 2012
Konular
8
Mesajlar
29
MFC Puanı
20
tşk payLaşım için :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst