Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hiç Bunu Yaptın Mı?

rixper

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,820
ismi Ali Cem,

yaptım evet, Şu an okuduğum kitap beyin egzersizi ile ilgili. Kendikendine yüksek sesle konuşmanın gücü hakkında.

Daha önce çikolatalı süt içtin mi?

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
Güzel bi isimmis..

Ali ( benim bisiler karaladigim ama 4. Bolumde kaldigim devamini getiremedigim kitabin ana karakteri)

Evet ictim :)

Hic ters yola girdin mi isarete ragmen ?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Geçtim
Bile bile yapılan adeta hatada ısrar eden insanla yaşamak zorunda ve asla değişmeyen insanla karşılaştın mı?

rixper

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,820
evet bir çok kez,

başka bir yemek yemek isterken sevmediğin bir yemeği bile bile yemek zorunda kaldın mı?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Ettim
Yakalanma duygusunun o hazzı yaşamak için yapmaman gerektiğini düşündüğün şeyler yaptın mı?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Oldu
Sabaha kadar ders çalışıp sınava girdikten sonra kendini sarhoş olmuş gibi hissedecek kadar uykusuz hissettin mi?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
evet

2 gün uykusuz kaldın mı?

Üst Alt