Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hiç Bunu Yaptın Mı?

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
çünkü beni yanlış anladı.
ben akıllı sözlük açık olduğu için telf. otomatik tamamlamış ve mesaj yanlış gelmiş galiba manasında sordum "akıllı sözlük açık mı" sorusunu. onun anladığı ise çok başka bir şey oldu ama sorun yok. sen seni bil sen seni demişler :)

• Beğen
Tepkiler: Nur

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
çünkü beni yanlış anladı.
ben akıllı sözlük açık olduğu için telf. otomatik tamamlamış ve mesaj yanlış gelmiş galiba manasında sordum "akıllı sözlük açık mı" sorusunu. onun anladığı ise çok başka bir şey oldu ama sorun yok. sen seni bil sen seni demişler :)
Ben gayet doğru anladım, metallica merallica olmuş bundan dolayı akıllı sözlüğü sordun,yanlış anlamadım yani ama sen seni bil sen seni şeklinde devam edilebilir.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Sevgili bezelye du sana şunu sorayım. hic yanlislikla yanlis katta inip caktirmadan gidecegin kata kadar yurudun mu ( bu arada nickin de hep cok garip gelmiştir bana)
Yok yapmadım heralde:p Yapmışta olabilirim:D

Hiç çok güzel bir yemek yaptığını zannederken çok kötü bi yemek yaptığın oldu mu :)

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
hayır olmadı.. çünkü harika yemek yaparım ilk kez bile yapsam.. (el lezzeti işte ? )

hiç yanlış kişiye yanlış bi mesaj attın mı ?

rixper

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,820
hayır (ama isterdim)

Spotify’da güzel bi şarkı bulup defalarca dinledin mi?

(perdenin ardındakiler - bu şehir bugün sensiz) gibi

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Yaptım da yemedim??

Değişik malzemelerle yemek yaptın mı?

Üst Alt