-
-
-
- MFC Puanı
- 29,290
Sesini duymak
Evrak kontrol ediyo, arabası var evinde varsa ona göre tüyo at oyunda dayımın oğluna istemeye gelelim seni bu zamanda zengin kız karaborsa şekerimArabayı park etmek?
Aferim içkin sigaran kumarın da yokKitap okumak, diş fırçalamak, duş almak,dizi izlemek, foruma bakmak, mesajları okuyup cevap yazmak, işe gidip gelmek,düşünmek vs vs ??
Evim yok canım göçebe hayatı yaşıyorum??Evrak kontrol ediyo, arabası var evinde varsa ona göre tüyo at oyunda dayımın oğluna istemeye gelelim seni bu zamanda zengin kız karaborsa şekerim
Yoo içkimde var sigaramda ?Kumar yok bi o kaldı onun için Kıbrıs a gideceğim eğitim almaya ??Aferim içkin sigaran kumarın da yok
Bizde ev var kirasıyla oturursun gül gibi dayımoğli ile evlencen bizim aşireti aman aileyi de her hafta toplar ziyafet verirsinEvim yok canım göçebe hayatı yaşıyorum??
İşim evrak kontrolü yapmak, personeli toparlamak ??
Dayı oğlu niye kuzen,yeğen değil taaa dayı oğlu evde mi kalmış??Bizde ev var kirasıyla oturursun gül gibi dayımoğli ile evlencen bizim aşireti aman aileyi de her hafta toplar ziyafet verirsin