hemen bir yere konu başlatarak bana iletin oradan yazışalım forumda herkes okusun açarsanız konuyu haberim olsun mutlaka
Allah doğru olanı nasip etsin
Konu için izin alın yönetimden hocam saygı çerçevesi içerisinde paylaşımda bulunalım.
hemen bir yere konu başlatarak bana iletin oradan yazışalım forumda herkes okusun açarsanız konuyu haberim olsun mutlaka
Allah doğru olanı nasip etsin
Konu için izin alın yönetimden hocam saygı çerçevesi içerisinde paylaşımda bulunalım.
Bunlar olan şeyler ve günümüzde binlercesini görebiliriz.
@SiB Dostum Bence Senin Dünyadan Haberin Yok..Ayrıştırılmakta Ne Demek ? Ticaretimiz Gelişiyor diye Bundan Rahatsızlık duyman ne mana ? HAyır Sevinmek Yerine Neden Muhalefet Oluyorsun..Birileri Çıkmıs BU ÜLKE için birşeyler yapıyor...YILLARCA AYAKLAR ALTINA ALINMIŞ OLAN İTİBARI GÖKLERE ÇIKARIYOR...AMA SEN İLLAKİ KONUYA KENDİNCE ANLAM KATICAKSIN...BAZI ŞEYLERİ GÖR BENCE... Bence Biraz Sevin...
Belli ki senin dünyadan haberin yokmuş.
Türk tarihini yada Yavuz Sultan Selim devrini hiç merak edip araştırdın mı acaba?
Senin için isimin Yavuz Sultan Selim olması belki birşey değiştirmez ama bir Alevi için bu isimli bir köprüden geçmek tamamen cehennemliktir.
Madem ki bir alevi icin o kopruden gecmek cehennemliktir o zaman Nevsehir/Hacibektas sehirinde bir camiden ezan sesinin yukselmemesi de bir sunni icin cehennemliktir. Nasil ki orda yasayan Sunniler Aleviler icin bu duruma saygi duyuyorsa yapilan bu calismada verilen bu isime de onlarin saygi duymasi lazim. Sonucta Osmanli doneminde Adi gecen Bir cok Padisahin ismini surdurmek/yasatmak en dogal haktir.
Aynen dediğiniz gibi olmuş tebrikler. Konuya kendinizce bir anlam katmışsınız.
Selametle.
Bunla mı gurur duyayım şimdi ? Çok mu önemli benim ve ülkem için ? Belki söylediğin o köprüden hayatımda hiç geçmeyeceğim onun nasıl olduğunu mu anlatayım ? Ülkenin geliştiğini iki yol bir köprü üç havaalanı vs ile mi belirliyorsunuz ? Bence sende iyi araştır bu gün bir ülke düşün ve içinde yaşayan insanları parçalasın. .
NOT : Forum içinde siyaset yapmayı sevmem fakat bu konu tamamen siyasete değinecek bir konudur ister istemez içerisine girip gerginlik çıkartacaktır. Yönetimden ricam konunun tamamen kaldırılmasıdır.
Siyaset akarsu gibidir, hangi taşı nereye götürdüğü hiç bir zaman anlaşılmaz.
KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR...ÜLKEMİZ NE OLURSA OLSUN KALKINIYOR...O ESKİ ZİHNİYET YOK ARTIK DOSTUM... :hosgeldin: :hosgeldin: :hosgeldin: