Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
ZBrq1S.jpg

Sevgili Oğlaklar,

5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında gerileyecek Venüs, çevrenizdekilerin göründükleri gibi olmadıklarını hissetmenize neden olur. Tutku, alışkanlık veya çıkar gibi olguları tekrar kendi içinizde ele alın. Geçmiş geçmişte kalmalı sözünü kendinize rehber edinmeniz faydalıdır. Bu süreçte acil bir karar vermek, ister olumlu isterse olumsuz yanlış olabilir. Oturup her şeyi derinden derine gözden geçiriniz. Yaşadığınız şu an kadar geleceği önemsemeniz de gerekir. Duygusal olarak güçlü olan Akrep Venüs’ü ve bir de geri hareketi göz önüne alınca kimileri için bu dönem, aşırılığın, hatta ilişkinizin niteliğine göre şiddetli öfkenin, ihtirasın işaretçisidir. Plan ve projeler üzerinde düşünmek, araştırmak için iyi bir zamandır. Arkadaşlık ilişkilerinde kimseye taviz verilmez. Yeni fırsatlar karşımıza çıktığında bunları derinlemesine analiz etmeden karar verilmez.​

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
esNE8E.jpg

Sevgili Yengeçler,

5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında etkili olacak Venüsün geri hareketi aşk evinizde gerçekleşeceği için sizleri oldukça yakından ilgilendirmekte. Cinsel çekiciliğinizin, paylaşımların öne çıktığı bu süreçte, eğer geri hareket olmasa belki de farkında olmadığımız sorunlarla yaşamaya devam edecektiniz. Ancak Venüs bizi uyarıyor. Tutkularınızı, yaşadığınız ilişkiyi ve geçmişi gözden geçirmenizi istiyor. Bu devrede hayatınıza girecek kişiyi iyi tanıyınız. Geçmişteki acı tecrübelerinizi, hayatınızda olan kişiye veya karşınıza çıkacak insana negatif yönde yansıtmayın. Önyargılı ve peşin hükümlü olmayınız. Sorunlu bir ilişkiniz varsa geri hareket döneminde sen veya ben demeden sorunlar üzerinde ortaklaşa düşünün. Birbirinizle yüzleşiniz. Kişiyi nasıl bilirsin, kendim gibi demişler. Çocuklarınıza olan ilginizin yoğunlaşacağı bu süreçte, takıntılı davranmayın. Sağlık, eğitim veya diğer konulardaki sorunları tedavi için iyi bir süreç olduğunu söyleyeyim. Çocuk sahibi olmak isteyenler için, geri hareket dönemi tıbbi kontrollerin yapıldığı, her türlü araştırmanın etkili olduğu bir zamandır. Bunları yaptırmanızda yarar var.​

Üst Alt