Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125

@Berkay haklısın enn enn fazla çalışan benim demi .)) uyumaz mıyım ya uyuyorumda bu aralar çok sıcak buralar sıcaktan uyuyamıyoruz...anca 5-6 saat uykuyla durabılıyoruz.

Oralar nereler ? Bilmiyorum ama ciddi anlamda bu derece az uykusuzluk günlük yaşantını etkiler, uyumasan dahi bence şu pc başından kalkıp biraz kendine vakit ayırmalısın kanaatindeyim
@destina ;)

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Berkay laptop ta site havuz başındayım.buralar marmaris oluyor azcık:)) evde durulur mu ya bu sıcakta : ))) dışarıda çıkılmıyo fena güneşş var.acil durumlarda arabayla 5 dk gidip geliyorum. denize gitsem 2 saatte . malaklar gibi denizde yatıp 8 saatt güneşlenmem. zate hemen bronz olurum:))gece 3 e kadar kamelyada idik kuzen komsu arkdaslar sohbet eddık hem buraya baktım.. konserler başladı ya.. kuzenlerle konserlere gitcez ilerde:))

NiQuiL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
@Berkay laptop ta site havuz başındayım.buralar marmaris oluyor azcık:)) evde durulur mu ya bu sıcakta : ))) dışarıda çıkılmıyo fena güneşş var.acil durumlarda arabayla 5 dk gidip geliyorum. denize gitsem 2 saatte . malaklar gibi denizde yatıp 8 saatt güneşlenmem. zate hemen bronz olurum:))gece 3 e kadar kamelyada idik kuzen komsu arkdaslar sohbet eddık hem buraya baktım.. konserler başladı ya.. kuzenlerle konserlere gitcez ilerde:))

:O:O Bu Yapılırmı DeStina :O Bizde ofisteyiz işte yani :( hayır ööyle bir anlatmışın kii bi iç çektim burda yani. Saol ya cidden keşke sormasaydım dedim :D

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Berkay yaaaaaaaaaaaaa :)) Hem bu sıcakta dışarda kalan çalışan güneşin altında duranlara ve aç susuz kalan hayvanlara Rabbim yardım etsin. İçerde ofisde olmak güzel yani. klimayı açarsın serinlersin demi : ))

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Forumda olanlara sabah kahvesi : )) afiyet olsunnn.

15%2520-%25201%2520%281%29.gif

NiQuiL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
@Berkay yaaaaaaaaaaaaa :)) Hem bu sıcakta dışarda kalan çalışan güneşin altında duranlara ve aç susuz kalan hayvanlara Rabbim yardım etsin. İçerde ofisde olmak güzel yani. klimayı açarsın serinlersin demi : ))

Amin amin sokakta kalanların yazı kışı yok yaz sıcak kış soğuk Allah yardımcıları olsun. Aynen Klimayı hiç kapamıyorum o ayrı tabi ama, hani deniz kum güneş kamelya keyifleri falan onları unutayım hatırlatma halen gidemedim biryerlere bunalım modumdayım. sana iyi eğlenmeler :mad::mad:

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Üzülme ya bunalma .. Kısmet nasip @Berkay dilerim sende en kısa zamanda tatile gidersin .Gönlünce vakit geçirir sin.

Üst Alt