Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlük Yoklama

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
öğlen arası mola bitti erken geldim hava çok soğuk..üşüyorum..
geldim ..:)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,976
Abi forumun iç tüzüğünde yeni şeyler eklemek ve arşivlemek lazım diye düşünüyorum yeni üyeler kazandırmamız için özgün konular ,makaleler ve söyleşiler yapalım derim kısa zamanda sağlam gideriz. Her konuya değinelim kısacası olurmu sencede

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Güzel konuya değendiniz sosyal ve güncel konular şiir paylaşımı hiç görmedim ve forum oyunları var ama aktif hale getirilmeli.spor faaliyetleri eksik ve dünyadan haberler vs yapılabilirse olur..

Genelde baktığımız zaman binlerce forum var bir çoğu kapanıyor işlev ve aktif hale gelmese sorun yaşar diye düşünüyorum..

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,976
Güzel konuya değendiniz sosyal ve güncel konular şiir paylaşımı hiç görmedim ve forum oyunları var ama aktif hale getirilmeli.spor faaliyetleri eksik ve dünyadan haberler vs yapılabilirse olur..

Genelde baktığımız zaman binlerce forum var bir çoğu kapanıyor işlev ve aktif hale gelmese sorun yaşar diye düşünüyorum..

Biz dolduruz sıkıntı olmaz hepsini herşeye dokunabiliriz güncel olan heşey vizyondaki sinemadan , tiyatrodan şehir şehir bilgilendirmeye kadar eski başlıklarıda arşivlemek lazım örneğin MSN vs gibi... Eğer yapabilirsek bunu biraz çaba ile kısa sürede toparlarız

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,976
Tabi bizim yazdıklarımız özgün yazıların katkısı daha büyük olur

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Kimler burada Alkışlayın bir görelim :claps::claps::claps: