Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gittin mi ? Gitmedin mi?

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Yok be Girne nire biz nire :sigara

Trabzon :sigara

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Gittim.

Nevşehir ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
gittim :)

mardin?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
gitmedim.

İzmir ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
her sabah kahveye gidiyorum :D

Afganistan ? :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Stern o kadar yolu kahveyemi gelcem ucak biletine cafe acarım ben bari kahvaltıya gel de :D

Gittim :)

Rize?

Stern

Sessiz Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -4
Sezen ne kahvaltısı aşk olsun, sen oralardan beni ziyarete geliceksin kuru kahvaltıyla karşılamam kii. Prensiplerime haykırı olur. Sen gel gerisi bende elleme :)

Gitmedim,

Kahramanmaraş?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Sezen ne kahvaltısı aşk olsun, sen oralardan beni ziyarete geliceksin kuru kahvaltıyla karşılamam kii. Prensiplerime haykırı olur. Sen gel gerisi bende elleme :)

Gitmedim,

Kahramanmaraş?

dimi ya teee nereelrden gelcem:s9: sen desene bunu önceden ben aylık yine gelirim sana :D sevdim bu haykırı prensipleri :p Pisadam bugun kadınlar günü sende sevaba girip ucak biletimi alsan hayra gecsen su yaşlı teyzene :D

Kahramanmaraş'a gittim. yakında da barcelonaaaya gidiyorum :D

Yozgat?

Stern

Sessiz Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -4
Sezen Zaten aylık gelmelisin heryere yakınım, gel ne parisler ne milanolar bırakalım. Diyorum ya sen bi bileti kap gel gerisi bende :s25: gezmelerce, sabahlar olmasınlarcaa :) ciddiyim kız gel :)

Gitmedim,

Minano demişken, Milano ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Zaten aylık gelmelisin heryere yakınım, gel ne parisler ne milanolar bırakalım. Diyorum ya sen bi bileti kap gel gerisi bende :s25: gezmelerce, sabahlar olmasınlarcaa :) ciddiyim kız gel :)

Gitmedim,

Milano ?

gebermeyesice sen şimdiye kadar nerelerdeydin gısss buradaki evde kalmış kız kurularına bi kave yap diyorum bin dereden su getiriyorlar :D ay sen bana aylık gel diyorsun sen nerelerdeydin şimdiye kadar :D bilet işide tamam Pisadam yardım fonu yaşlılar gününe özel biletimide alcak :D gezme, tozma , eglence de sen fizanda olsan gelirim ::u15:

Milano ya gecen hafta sırf eşofman takımı almaya gittim de gezemedim :D

Konya ?

Üst Alt