Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gittin mi ? Gitmedin mi?

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
hayır

Hatay

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
dur ya Paris diyi nasıl gidem nasıl dolar olmuş bilmem kaç lira ekmek alamiyok :) @Pozitivizm sen paris diyon... Güzelim ülkemiz dururken pariste neymiş..

Şiş Alttaki sen hiç RİZE / Ayder'e cittun miiii ? Karşiki dağlar dedun mi ? Dumanli dağlar dedun mi ? HEAAAAA

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Gittim gitmez olurmuyum öğrencilik zamanımda gittim. Bindik otobüse bir uyandım virane bir bina ulan bu ne dedim inecen dediler. Çok fenaydı meğer otogarmış çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

Ama üniversite kapısı güzel. Patates de iyiydi yalan yok.

Ama yurdum insanı çok temiz ve tatlılar allah onlardan razı olsun.

Şişşştt alttaki de hele Ordu'ya geldin mi Boztepeye çıktın mı ? teelferiğe bindi mi ?

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
oo ığdıra gidilmezi hemde düğüne gittim hayatımda yediğimi en güzel düğün yemeğiydi.

KARS

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Bursaya gittim ama uludağa çıkmadım ya hala içimde yerdir o ama giedecem kayak yapmaya fırsat bulursam.

MANİSA

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
gittim gitmezmiyim hayallarerimi gerçekleştirdiğim bir yerdi ah ahhh

Mardin

Üst Alt