-
-
-
- MFC Puanı
- 28,888
Gıs sende mi Züper mod oldun @StigmatA tekerin patlaya emi senin gibi yönetici insaat tepelerinde betona batsın ben hala amele gibi kıytırık üyeyim
Gıs sende mi Züper mod oldun @StigmatA tekerin patlaya emi senin gibi yönetici insaat tepelerinde betona batsın ben hala amele gibi kıytırık üyeyim
Sezo talipsen sana vereyimGıs sende mi Züper mod oldun @StigmatA tekerin patlaya emi senin gibi yönetici insaat tepelerinde betona batsın ben hala amele gibi kıytırık üyeyim
2. El modluk almim bacım yıpranma payı oluyoSezo talipsen sana vereyim
Az kullanilmis cnnm yeni gibi hahahhh nasilsin kiz2. El modluk almim bacım yıpranma payı oluyo
Üstümüzden korono gecmiş gibi sen nasılsın ben modlukdan adminlikten ugrasmam forum yöneticisi olcam sös verdi @StigmatA bana dimi hıııı cevap ver patronAz kullanilmis cnnm yeni gibi hahahhh nasilsin kiz
Cok şükür cnn bende iyim yapar yapar dediyse yapar seni yonetici ama ne zaman yapar orası mechulÜstümüzden korono gecmiş gibi sen nasılsın ben modlukdan adminlikten ugrasmam forum yöneticisi olcam sös verdi @StigmatA bana dimi hıııı cevap ver patron
Yılllardır 23 nisan da agzıma bir parmak bal çalıp 1 saat yönetici yapıp kaçıyorlar gebermeyesicelerCok şükür cnn bende iyim yapar yapar dediyse yapar seni yonetici ama ne zaman yapar orası mechul
Yılllardır 23 nisan da agzıma bir parmak bal çalıp 1 saat yönetici yapıp kaçıyorlar ggebermeyesicel
Demekki gösteriyorlar ama elletmiyolar forma cnnm. cem kiniyorum seni sezeni yonetici yapmalisin benceYılllardır 23 nisan da agzıma bir parmak bal çalıp 1 saat yönetici yapıp kaçıyorlar gebermeyesiceler
"Kahve "yi bırakmış artık evine bağlı erkek olmuşBrad Pitt gelsin kahve içeljm