Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gece acıktığınız zaman bir şeyler atıştırır mısınız?

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Yoğurtla karın doyurmak değil ki karnı insanın zaten tok oluyor akşam yemeğinden birkaç saat sonra ama bu durum.. konu zaten atıştırmalık değilmi? O nedenle yani yemek üstü atıştırmalığı atıştırmalık yinemi yemek olsun yoook bana çok fazla gelir kabus görürüm ....:s97:

yiyene afiyet olsun​

süppersin İlksu hayran kaldım sana :) atıstırmalık he :) ne diyim ne desem sen bişey dicen bu konuda susuyum ben ya valla :f38: beni susturdun bak tebrikler daha yoğurt şokunu atlatamadım ben ya :f38:

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Bazen yoğurta salatalık doğrarım bazende sadece yeşil nane yaprakları atarım oh be olsun yoğurtçu olayım ben.. sende etçi @Autocrat:s82:​

cacık anlatırken bile yoğurdu vurgulaman manidar :f38: he oylesin ben verdim unvanı tacını giyy yoğurdunu yii satalağını yiii şipşisko (nasıl bi sozse :f38: ) olma afiyet olsun ...

o saate ağzımı yorucaksam ağzıma damağıma dilime dişime hesap vermem gerek değecek bişi kemürmek lazım :f38:

soyle bi yahni mesela ohhhh yanında o cacık olur bak :) farkımız yahnimi

AlpereN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Gece acıkırsam klişem bir tam ekmek alırım içine gömerim koloti peynirini (yumuşak oluyor) :D yanında bir poşet çay birdaha sabaha kadar acıkmam

ElKolyapma

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
genelde dominostan pizza söylerdim... ama onun dışında ekmek arası birşeyler yerim..

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bu huyum yüzünden 2 gün önce bıçakla parmağım kemiğe kadar kesildi ve 4 dikiş atıldı. Altı üstü küçük bir tost yapacaktım.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Atıştırmıyorum yiyorum. :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
dur bu oyunla ilgili konu açim. :)