Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Gece acıktığınız zaman bir şeyler atıştırır mısınız?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Gece acıktığınız zaman bir şeyler atıştırır mısınız?

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Atistiriyorum eşim geç geliyor bazen dayanamayıp yiyorum ama yememem lazım reflü var çünkü

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
gözünün yaşına bile bakmam götürürüm :)

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
gece 3 te kalkıp fırında et yemeği yaptığımı bilirim :D affetmem yirim :D ac uyunmazki ya

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Aç aç uyunmuyor biliyor musun? :D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Yememeye çalışırım

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Yoğurt yiyin yoğurt :sigara

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Sadece küçük bir kase yoğurt yerim

yazmaya girdim amabunu gorunce dayanamam açıkınca diyor insan yoğurtla doyarmı ya :f38: ne diyim sevgili İlksu masraf sıfır sende otsal ne varsa ok yoğurt ohh sen sabancı olursun bu gidişle bende diyorum niye batıyorum :)

İlksu

Sanırım artık insan, tutunamıyor insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
yazmaya girdim amabunu gorunce dayanamam açıkınca diyor insan yoğurtla doyarmı ya :f38: ne diyim sevgili İlksu masraf sıfır sende otsal ne varsa ok yoğurt ohh sen sabancı olursun bu gidişle bende diyorum niye batıyorum :)

Ya ne demessin memuriyetimin ileriki yıllarında Sabancı gibi olurum zengin...nasıl olacak o iş...

Ben hiç yemek ayırt etmem ama yapısal bir durum gerçekten akşamları akşam yemeğinden sonra asla yemem sadece yoğurt veya bir maden suyu o kadar... neme lazım şipşoşko mu olayım ...

Evet bol yeşillik yerim salata oh limonuda sıkarım hiç başka da bişey aramam bu yaz gününde...:s59:

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Evet

Autocrat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
Ya ne demessin memuriyetimin ileriki yıllarında Sabancı gibi olurum zengin...nasıl olacak o iş...

Ben hiç yemek ayırt etmem ama yapısal bir durum gerçekten akşamları akşam yemeğinden sonra asla yemem sadece yoğurt veya bir maden suyu o kadar... neme lazım şipşoşko mu olayım ...

Evet bol yeşillik yerim salata oh limonuda sıkarım hiç başka da bişey aramam bu yaz gününde...:s59:

hmm memure hanım :f38: oyle deme eski memerlar sağlam kazanıyordu sizde baht yokmus rahmetli özalın memurum işini bilir dediklerine noldu sahi :f38: hala iş biliyorlarmı meraktayım offf kafamda deli sorular :D memur maası deme olurmu olur ...

yemek ayırt etmemekle yoğurtla karın doyurmak ne alaka :) yoğurtta ne alıyonda maden suyu ile bitiriyorsun :) şipşisko olma yoğurtla yasa :) allahtan kalsiyum varda işte ayaktasın :f38:

afiyet olsun ne diyim hayretler içinde okudum hayretler içinde yorumladım hala hayretlerderdeyim :f38:

İlksu

Sanırım artık insan, tutunamıyor insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Yoğurtla karın doyurmak değil ki karnı insanın zaten tok oluyor akşam yemeğinden birkaç saat sonra ama bu durum.. konu zaten atıştırmalık değilmi? O nedenle yani yemek üstü atıştırmalığı atıştırmalık yinemi yemek olsun yoook bana çok fazla gelir kabus görürüm ....:s97:

yiyene afiyet olsun​

Üst Alt