• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray Transfer Haberleri

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
semih-kaya-2-yil-daha-galatasaray-da--4535038.Jpeg

Semih Kaya 2 yıl daha Galatasaray'da!

Galatasaray Semih Kaya'nın sözleşmesini 2 yıl uzattı.


Galatasaray Semih Kaya ile sözleşme yeniledi. Sarı kırmızılı kulüp alt yapısından yetiştirdiği ve gelecekte kaptan olarak görülen Semih Kaya'nın 2 yıl olan mukavele süresini 2 yıl daha uzatıp 4 yıla çıkardı. Ayrıca Semih Kaya'nın 4 yıllık yeni sözleşmesine zam yapılarak yılda 1,5 milyon euroya (4.3 milyon lira) yükseltildi.
Galatasaray'ın son 3 sezonda en çok forma giyen isimlerinden olmasına karşın takımın en az para kazanan oyuncusu durumunda bulunan genç savunma oyuncusunun ücretine zam yapılarak bir ölçüde takım içinde önemli bir ücret dengesi de sağlanmış oldu.
Semih Kaya geçtiğimiz sezon 1.4 milyon lira garanti ücretle oynuyordu.
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
fft20_mf4536653.Jpeg

Günün transfer haberleri (3 Temmuz 2014)

Giorgian De Arrascaeta geliyor!
Yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanan Galatasaray’da transferde bir son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Sarı kırmızılılar gelecek sezonun planlamasını yaparken ince eleyip sık dokuyor. Takımdaki yıldızlarına teklifler alan Galatasaray yönetimi yıldız futbolcusu Sneijder’in iyi bi teklif alıp ayrılmasına karşılık alternatifini belirledi.

Uruguaylı hazır kıta
Galatasaray’ın U20 Dünya Kupası’ndan bu yana tekip ettiği ve transfer listesinde bulundurduğu Uruguay’ın genç yıldızı Giorgian De Arrascaeta sarı kırmızılıların tekrar gündeminde. Hollandalı Wesley Sneijder’in takımdan ayrılması olasılığına karşın Galatasaray yönetiminin 10 numara alternatifi Uruguaylı futbolcu olacak.

Anlaşıldı denmişti
Uruguay basının sezon devam ederken yaptığı haberlerde Galatasaray’ın oyuncuyla ilgilendiği hatta kulübü Defonsor Sporting’le anlaşıldığı yaz transfer döneminde de İstanbul’a geleceği iddia edilmişti.

Ancak iddialar boş çıkmış ve oyuncunun transferiyle ilgili somut bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak sarı kırmızılı yönetimin listesinde bulunan isim için scout ekibinden aldığı olumlu bilgiler ve bu sene göstermiş olduğu müthiş performans oyuncunun tekrar gündeme gelmesine sebep oldu.
Wesley Sneijder giderse görüşmeler başlayacak
Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için gelebilecek iyi bir teklifi değerlendirebileceklerini her fırsatta dile getiren başkan Ünal Aysal’ın Sneijder giderse yerine düşünülen Arrascaeta’yı yeni teknik adamla değerlendirip transferini gerçekleştirmeye çalışacak.

Bu sezon Uruguay’ın Defonsor Sporting takımında harikalar yaratan 20 yaşındaki Orta saha oyuncusu çıktığı 52 maçta 12 gol attı ve 13 asist yapma başarısı gösterdi.
(Eurosport)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
fft20_mf4536684.Jpeg

Günün transfer haberleri (3 Temmuz 2014)

Aysal da Denizli de istiyor
Sarı-kırmızılılardan teklif gelmediğini ancak böyle bir öneri karşısında kaçmayacağını söyleyen Denizli, “Galatasaray’da görev alıp almayacağım konuşuluyor. Bu sorunun muhatabı ben değilim. İlgili kişilere sormak gerekir” diye konuştu.
Galatasaray’da, süreç uzadıkça ismi teknik direktörlük için ağırlık kazanan Mustafa Denizli göreve hazır olduğunu açıkladı. Türkiye’de 3 büyükleri şampiyon yapan tek isim olan efsane teknik adam, kendisine teklif gelmediğini ama gelmesi halinde bundan kaçamayacağını söyledi.
Galatasaray’da Fatih Terim’le yolların ayrılmasından sonra ismi hem sportif direktör hem de teknik adam olarak geçen ama o dönemde bu öneriyi kabul etmeyen tecrübeli hoca, bu kez Galatasaray’da görev alabileceğini bildirdi.
"Mustafa Denizli çok değerli hoca"
Başkan Ünal Aysal’ın “Mustafa Denizli çok değerli bir hoca ve Galatasaray dahil bütün kulüplerin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir isim” sözleri bir anlamda sarı-kırmızılı kulübün başarılı teknik adamı takımın başına getirme olasılığının güçlendiği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray yuvam
Ancak şu ana kadar Denizli’nin kapısını çalan olmadı. Mustafa hocanın, yakın çevresine, “Galatasaray’da görev alıp almayacağım konuşuluyor. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Galatasaray’da ilgili kişilere sormak gerekir” dedi.
Galatasaray’ı yuvası olarak gördüğünü söyleyen Denizli, “Burada çalışırken de Beşiktaş’a karşı bir sempati duyduğumu söyledim. Ancak Galatasaray’ın hayatımda özel bir yeri var. Çünkü burada Mustafa Denizli oldum. Beni ben yapan iki yer var bu hayatta. Biri Altay, diğeri ise Galatasaray. Yaşadıklarımız unutulmaz. Bana kattıkları tarif edilemez. Galatasaray’da çok özel başarılarımız oldu. Büyük bir kulüp ve camia. Beraber çok güzel ve keyifli dönemler geçirdik” diye konuştu.
(Milliyet)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
fft20_mf4536664.Jpeg

Günün transfer haberleri (3 Temmuz 2014)

Cimbom'da son karar Eto'o
Yönetim Eto'o ile görüşmelere başladı. İtalyan ve İngiliz medyası da dev transfer harekatını tüm dünyaya duyurdu. Kamerunlu golcü, dün attığı tweet'te seçenekleri arasında Türkiye'nin de olduğunu açıkça belirtti

G.Saray golcü arayışına noktayı koymak üzere. Bugüne kadar Balotelli, Demba Ba, Lavezzi, Klose, Shaqiri, Gomis ve Di Maria gibi süper starlarla adı anılan Cimbom, tercihini Samuel Eto'o'dan yana kullanmaya hazırlanıyor. Chelsea ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Eto'o ile görüşmelere başlandığı belirtildi. Bu yöndeki haberler İtalya ve İngiltere'de de geniş yer buldu. İngiliz Sky Sports, golcü futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımı istediğini ve bu yüzden İstanbul'a çok yakın olduğunu duyurdu.

HEDEF KAMPA YETİŞTİRMEK
Aynı şekilde İtalya'dan birçok site de 33 yaşındaki yıldızın, Galatasaray yolunda olduğunu belirtti. Kulüpten sızan bilgilere göre, yöneticiler Eto'o'nun menajeri Vigorelli'yle görüşmeleri sürdürüyor. Yöneticiler transferi bir an önce bitirip Eto'o'yu kampa yetiştirmeyi hedefliyor. Kamerun'un Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından transfer görüşmelerine ağırlık veren Eto'o da dün twitter'dan çarpıcı mesajlar yolladı. Eto'o transfer olabileceği ülkeler arasında Türkiye'yi de sayarken ikinci tweet'inde "Ama ABD'yi çok seviyorum" diye yazdı.
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-transfer-haberleri-3-temmuz-2014--4537637.Jpeg
Günün transfer haberleri (3 Temmuz 2014)

Galatasaray, Olcan Adın transferinin ardından birçok bölgesini eski Trabzonsporlu oyuncularla doldurmuş olacak. Burak ve Umut forvet, Engin ve Olcan kanat, Selçuk ve Ceyhun orta sahada görev yapabiliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bir sonraki dönemde Trabzonspor’dan kaleci ve savunma oyuncuları alabileceği konuşuluyor. Halihazırda Onur Kıvrak’ın adı sık sık Galatasaray’la anılıyordu. Muslera’nın bir şekilde elden çıkarılması halinde, Galatasaray’ın transfer gündemine alacağı ilk isim yine Trabzonspor'un file bekçisi olacak.
(Fanatik)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
Olcan Adın resmen Galatasaray'da!

Trabzonspor, Olcan Adın'ın Galatasaray'a transferini resmen açıkladı. İşte rakamlar...


olcan-adin-resmen-galatasaray-da--4540864.Jpeg


Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle;

“Profesyonel futbolcumuz Olcan Adın’ın Galatasaray A.Ş.’ye transferi konusunda, taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Galatasaray A.Ş., kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR+KDV ödeyecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Salih Dursun, 1.750.000.-EUR+KDV satınalma opsiyonlu olarak, iki futbol sezonu için bedelsiz kiralanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
GALATASARAY'IN KAP'A YAPTIĞI AÇIKLAMA!
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ("Trabzonspor") profesyonel oyuncularından Olcan Adın ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Trabzonspor) 4.000.000 Euro ödenecektir ve Şirketimiz profesyonel oyuncularından Salih Dursun 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacaktır. Trabzonspor, profesyonel oyuncumuz Salih Dursun'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde net 1.750.000 Euro transfer bedelini Şirketimize peşin ödemesi durumunda transfer etme hakkına sahiptir. Kiralama süresi boyunca Salih Dursun'un tüm maaş, prim, vs. ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacaktır.
Futbolcuya ise, 4 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.600.000 Euro, 1.700.000 Euro, 1.800.000 Euro ve 1.900.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücreti ödenecektir. Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-bomba-transfer-haberleri-5-temmuz-2014--4543549.Jpeg

Günün bomba transfer haberleri (5 Temmuz 2014)

</STRONG>
Galatasaray 'Ateş'i tekrar yakıyor! 3. kez geliyor...
Galatasaray Eskişehirspor'dan ayrılan Necati Ateş ile anlaşmak üzere. Sarı-kırmızılılar daha önce 2 kez transfer ettikleri Necati'yi 3. kez renklerine bağlayacaklar.
Eskeşihirspor'dan alacaklarını tahsil edemediği için davalık olarak ayrılan Necati'nin Galatasaray'a her konuda 'Evet' dediği, prosedürlerin pazartesi günü tamamlanacağı öğrenildi. Necati'yi transfer etmek isteyen diğer takımlar artık "Galatasaray'a imza attı" diyerek transferden yarışından çekildiler.
1980 doğumlu Necati Ateş daha önce 2003-2008 arasında Galatasaray forması giymiş, Terim'in sarı-kırmızılı kulübe son gelişiyle 2011-2012 sezonunun ikinci yarısını da Galatasaray'da geçirmişti.
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
fft20_mf4543428.Jpeg

Günün bomba transfer haberleri (5 Temmuz 2014)

</STRONG>



Son bomba Osvaldo
G.Saray'ın Prandelli'yi takımın başına getirmesinin ardından transfer de hızlandı.
Sarı-kırmızılı ekibin 28 yaşındaki İtalyan forvet Pablo Osvaldo'yu alabileceği ileri sürüldü. Southampton takımında oynayan, geçtiğimiz sezon devre arasında Juventus'a kiralanan Osvaldo'nun da tercihini G.Saray'dan yana kullanabileceği iddia edildi.
(Fotomaç)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
fft20_mf4543448.Jpeg

Günün bomba transfer haberleri (5 Temmuz 2014)

</STRONG>




"Çarşambayı bekleyin"
Adı sık sık Galatasaray ile anılan Mario Mandzukic'in menaceri Ivan Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili somut bir gelişme yok. Ancak çarşamba gününe kadar durumu netleşir" dedi
Didier Drogba'nın ayrılmasının ardından Galatasaray'da gündeme gelen oyunculardan biri Mario Mandzukic olmuştu. Hırvat oyuncunun adı ayrıca Fenerbahçe
ile de anılmıştı. YIldız futbolcunun menaceri Ivan Cvetkovic, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Cvetkovic, "Mario'nun transferiyle ilgili şu
anda somut bir gelişme yok. Çarşamba günü somut gelişmelerden bahsedebiliriz ancak bundan önce Galatasaray hakkında yorumlar yapamam. Çarşamba gününe kadar Mario'nun durumu daha net şekillenir. Ben de bu aşamadan sonra daha fazla bilgi verebilirim" ifadelerini kullandı.
Bayern'den ayrılacak
Ivan Cvetkovic, Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'in de golcü oyuncuyla talip olmasıyla ilgili olarak ise, "Galatasaray için ne söylediysem, Atletico için de aynısı geçerli. Şu anda hiçbir takım için yorum yapamam" açıklamalarda bulundu. Bayern Münih'de fazla şans bulamayan ve Lewandowski'nin gelmesiyle iyice gözden düşen Mandzukic, kesin olarak takımdan ayrılacak.
(Fanatik)

 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
mevlut-erdinc-galatasaray-a-imza-atti--4548232.Jpeg

Mevlüt Erdinç, Galatasaray'a imza attı!

Fransız medyası Galatasaray'ın yıldız ismin transferini bitirdiğini açıkladı.

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'yi takımın başına getiren Galatasaray, Fransız medyasına göre Olcan Adın'dan sonra bir ismin daha transferini bitirdi.
Anlaşma 4 yıllık
Fransa'dan 'Le Progrès'in haberine göre Galatasaray, Mevlüt Erdinç transferinde sona yaklaştı. Başkan Ünal Aysal'ın 'Mevlüt transferinde kararı Cesare Prandelli verecek' açıklamasının ardından İtalyan hocanın bu transfere onay verdiği ve transferin bitme aşamasına geldiği aktarıldı. Le Progres gazetesinde çıkan habere göre oyuncunun yakın zamanda İstanbul'a geleceği belirtilirken Galatasaray'la Mevlüt Erdinç'in 4 yıllığına anlaştığı aktarıldı.
Teknik direktörü yeşıi ışık yakmıştı
Saint-Étienne Teknik Direktörü Christophe Galtier, cumartesi günü yaptığı açıklamada Mevlüt için Galatasaray'ın teklif yaptığını ve oyuncunun tercihlerine saygı duyacaklarını belirtmişti. Le Progres'te yer alan habere göre Mevlüt transferinin gerçekleşmesinde oyuncunun istekli oluşunun büyük bir payı var. Mevlüt’ün Galatasaray’a trasferi ile ilgili bonservis detaylarına yer veilmeyen haberde sarı kırmızıların Saint-Étienne’le ufak pürüzleri çözmesinin ardından Türk yıldızın İstanbul’a geleceği belirtildi. Mevlüt Erdinç geçen sezon Fransa Ligi'nde 31 maçta 12 gol atarken 4 de asist yapma başarısı gösterdi.
(Eurosport)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-bomba-transfer-haberleri-7-temmuz-2014--4548474.Jpeg

Günün bomba transfer haberleri (7 Temmuz 2014)

Kagawa- Sneijder takası!
Manchester United, van Gaal'in milli takımdan öğrencisi için G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa teklif yaptı. Ünal Aysal'ın sıcak baktığı transfer Dünya Kupası sonrası gerçekleşecek.

G.SARAY; Dünya Kupası'nda yarı finale kalan Hollanda'nın 10 numarası Weslej Sneijder'i Manchester United'a veriyor..

Daha doğrusu günlerdir konuşulan "Van Gaal, Sneijder'i Manchester'a götürecek" iddiaları çok sağlam bir şekilde kulislerde dolaşıyor. Aslan'da Ünal Aysal'a yakın kaynaklar menajerler aracılığı ile tekliflerin karşılıklı görüşüldüğünü belirtip anlaşmanın da an meselesi olduğunu belirtti.

AYSAL'I BARAJI 20 KOYMUŞTU

Hollanda milli takımını bırakacak olan Louis Van Gaal, Manchester United ile yeni sezon için anlaşmıştı. Yeni bir kadro kuran van Gaal, Weslej Sneijder için de temaslara geçillmesini istedi. Aslan'ın kapısını çalan menajerler Ünal Aysal ile temas vurdu. Daha önce "20 milyon euroya satarım" dediği Sneijder için Dünya Kupası'nı bekleyen Aysal, bu fiyatı daha da yükseltmeyi düşünüyordu.

SÜPER JAPON, SÜPER 10 NUMARA

İngiliz kulübünün menajerleri G.Saray'a 7 milyon euro+Shinji Kagawa takası teklif etti. İnter'den Sneijder'i 7.5 milyon euroya alan Aslan bu paraya yakın bir miktarı nakit alacak. Şeytanlar ayrıca Borussia Dortmund'da efsaneleşen ama Manchester United'da tutturamayan 25 yaşındaki süper ofansif orta saha Kagawa'yı verecek. Kagawa, Dortmund kulübünden 22 milyon euroya gelmişti. Yani Aslan, 30 yaşındaki Sneijder'i aldığı paraya yollayıp 22 milyonluk 25 yaşında bir 10 numaraya kavuşacak. Bu takas konusunda Ünal Aysal'ın da "evet" dediği iddia ediliyor.

(Akşam)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-bomba-transfer-haberleri-10-temmuz--4560864.Jpeg
Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz )

Galatasaray Paletta'yı bitiriyor!
İtalya basınından gelen haberlere göre Galatasaray, Prandelli'nin istediği yıldıza imzayı attırmaya hazırlanıyor.
İtalyan basınının flaş olarak geçtiği habere göre Galatasaray, Cesare Prandelli'nin transfer listesinde yer alan yıldızı kadrosuna katmak üzere.
İtalyan basını açıkladı
Sar-kırmızılı takımın kadrosunda yer alan tüm futbolcuları İstanbul'daki çalışmalarda gözlemleyecek olan İtalyan hocanın Fiorentina'da iki sezon çalıştığı Arjantin asıllı İtalyan stoperi İstanbul'a getirmek istediği iddia edilirken Galatasaray'ın Paletta'nın kulübü Parma ile bir ön görüşme gerçeleştirdiği aktarıldı. Milli takımda da oynattı
Dünya Kupası'nda da defansta oynattığı Paletta'yı Galatasaray'a transfer etmek isteyen Prandelli'nin geçen sezon oynanılan maçlarda yapılan defans hatalarına dikkat çektiği ve stoper sorununu Parmalı Paletta ile çözmek istediği belirtildi. Defans hattında hali hazırda Dany ve Chedjou gibi isimleri olan sarı kırmızılıların iki futbolcu için gelen teklifleri bir an önce değerlendirip İtalyan stoperin transferini açıklaması bekleniyor. Paletta kimdir?
28 yaşındaki Arjantin asıllı İtalyan stoper 2006 yılında gösterdiği performansın ardından CA Banfield takıımından Liverpool'a transfer olmuş ancak istediği şansı burada bulamadığı için tekrar ülkesinin yolunu tutmuş ve Arjantin'in en güçlü ekiplerinden olan Boca Juniors'a transfer olmuştu. Burada kendini tamamiyle kanıtlayan ve büyük takdir toplayan Paletta, Parma kulübünün ikkatini çekti ve İtalyan kulübüne transfer oldu. 4 yıldır Parma forması giyen başarılı defans oyuncusu için 7 milyon Euro bonservis bedeli istendiği iddia ediliyor.
(Eurosport)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-bomba-transfer-haberleri-10-temmuz--4560868.Jpeg

Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz )

Prandelli, Balotelli'yi isterse alırız
G.Saray Başkanı, yeni hocaya Milan'ın golcüsünü getirmeye hazır olduğunu söyledi. Prandelli, milli takımdan öğrencisinin bir yıllığına kiralanması fikrine sıcak bakıyor. İtalyan medyasına göre ise iş bitmek üzere. Balotelli büyük olasılıkla G.Saraylı olacak
G.Saray'da teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'nin getirilmesiyle birlikte Mario Balotelli ismi de daha güçlü şekilde telaffuz edilmeye başlandı. Başkan Ünal Aysal'ın yeni hocayla yaptığı transfer görüşmesinde Balotelli konusunu açtığı ve "Daha önce sayın Berlusconi ile Balotelli için görüştük. Eğer istersen onu kiralamak için tekrar temaslara başlayabiliriz" dediği belirlendi. Prandelli'nin de bu fikre olumlu baktığı ancak kararını birkaç gün sonra vereceği kaydedildi.
BURAK'IN YENİ PARTNERİ OLACAK
Diğer yandan İtalyan medyasına göre ise Milan'lı golcü Galatasaray'a çok yakın. İstanbul'a ayak bastığı andan itibaren Prandelli'yi yalnız bırakmayan İtalyan gazeteciler, "Mario Balotelli'yle Galatasaray'dan başka hiçbir kulüp ilgilenmiyor. Milan'ın yeni sezon planlamasında ona yer yok. Galatasaray büyük ihtimalle Mario'yu transfer edecek. Sinyor Prandelli de kiralanmasından yana. Burak'ın yeni partneri Mario olacak gibi görünüyor" görüşünde birleşti.
(Fotomaç)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-bomba-transfer-haberleri-10-temmuz--4560872.Jpeg
Günün bomba transfer haberleri (10 Temmuz )

Tarık için son teklif!
Galatasaray, Eskişehir'e başarılı futbolcu için 3 milyon euro teklif etti
Tarık Çamdal'ı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Eskişehir ile yeniden temasa geçti. Başkan Ünal Aysal'ın Mesut Hoşcan ile bizzat görüştüğü ve 3 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Genç futbolcu için Hoşcan'ın, 3 milyon euro artı bir oyuncu istediği belirtilirken bunun üzerine Aysal'ın, "Prandelli'nin elemesinin ardından yeniden görüşelim" yanıtı verdiği bildirildi.
(Fotomaç)
 

MF-Login

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2013
Konular
1,276
Mesajlar
2,513
MFC Puanı
60
gunun-transfer-bombalari-11-temmuz-2014--4564121.Jpeg

Günün transfer bombaları (11 Temmuz 2014)

Balotelli Cim bom'a
Wesley Sneijder'den gelecek olan paranın kullanılacağı adres şimdiden belli: Mario Balotelli. Galatasaray, Milan'a 20 milyon Euro teklif edecek. Prandelli ise Balotelli'yle bizzat görüşecek.
Galatasaray taraftarları, Sneijder’in ayrılması halinde üzülecek vakit bulamayacak! Çünkü Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı oyuncudan gelecek 20 milyon Euro ile büyük bir bomba patlatmaya hazır. Cesare Prandelli’nin kadroda görmeyi çok istediği, Ujfalusi’nin, “Türkiye’ye gelirse kral olur” dediği Mario Balotelli için İtalya seferi başlayacak. Ekonomik sıkıntı yaşayan ve kadrosundaki her oyuncu için teklife açık olan Milan’a 20 milyon Euro önerilecek. Balotelli ile ilgilenen Arsenal’in Alexis Sanchez’de karar kılması, Chelsea’nin ise Diego Costa’yı almasının ardından İtalyan yıldıza talip olan başka bir takım kalmadı. Bu nedenle Milan’ın 20 milyon Euro’ya ‘evet’ deme ihtimali oldukça yüksek.
Prandelli’yi çok seviyor
Milan ile anlaşılması halinde Sarı-Kırmızılı ekip bu kez Mario Balotelli ve menaceri Mino Raiola ile pazarlık masasına oturulacak. Sneijder ve Drogba’nın ayrılmasıyla maaş bütçesinde 7.2 milyon Euro yer açılacağı için yönetim İtalyan oyuncuya iyi bir teklif yapma imkanına sahip. Sarı-Kırmızılılar’ın Balotelli’ye senelik 4 milyon Euro önermesi bekleniyor. Ayrıca Cesare Prandelli de milli takımdan öğrencisi olan yıldız golcüyle özel olarak görüşecek. Cim Bom, en kötü döneminde bile kendisine güvendiği için Prandelli’yi hem çok seven hem de büyük saygı duyan Balotelli’nin bu görüşmede ikna olmasını umuyor.
Yeni çilek olacak
Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı aldıktan sonra ‘çilek’ transferlerine ara veren Ünal Aysal, Mario Balotelli ile yeni bir bomba patlatmış olacak. Mali açıdan sıkıntı yaşansa da bu transfer, Sneijder’den gelecek kaynakla yapılacağı için kulüp ekonomik anlamda herhangi bir sorunla karşılaşmayacak. Dördüncü yıldız konusunda kararlı olan Aysal, Balotelli’yi alarak bu konudaki iddiasını da bir kez daha ortaya koymuş olacak.
(Fanatik)
 
Üst