• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Galatasaray 3 - 0 Kayserispor

  • Konbuyu başlatan BeLa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BeLa

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Kayserispor'u 3-0 yendi. 5 maç sonra kazanan Sarı-Kırmızıların gollerini 7'de Umut, 32'de Cris ve 36'da Burak kaydetti. Lider Galatasaray puanını 18'e çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile yapılan son maça göre, ilk 11'de zorunlu 3 değişiklik yaptı.

Terim, Kayserispor karşısında, hasta olduğu için kadroda yer almayan Semih Kaya'nın yerine savunmada Cris'i görevlendirirken, sakatlıkları bulunan Melo'nun yerine orta sahada Yekta Kurtuluş'u, ileride Elmander'in yerine de Burak Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

''Cim Bom''da, Cluj maçında yedek bırakılan Hakan Balta ile o karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan Emre Çolak, Kayserispor maçında da yine yedekler arasında bulundu.

Galatasaray'da ayrıca Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu da yedekler arasında yer aldı.

YEKTA İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'da Yekta Kurtuluş, Kayserispor maçında bu sezon ligde ilk kez bir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.

Terim, bu sezon ligde Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ve Eskişehirspor maçlarında sonradan oyuna sürdüğü Yekta'yı, Kayserispor karşında ilk 11'de görevlendirdi.

Brezilyalı futbolcu Cris ise ligde bir maç aradan sonra Semih Kaya'nın yokluğunda forma şansı buldu.

ZEMİNDEKİ BOZUKLUKLAR DİKKAT ÇEKTİ

Karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena'nın zeminindeki bozukluklar dikkati çekti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile yoğun yağış altında oynanan mücadelede deforme olan zemin, Kayserispor maçına kadar büyük ölçüde toparlanırken, bazı bölgelerdeki bozukluklar gözlerden kaçmadı.

Bu arada takımlar ısındıktan sonra, görevliler zeminde bozulan yerleri düzeltmeye çalıştı.

SİNAN ERDEM ANILDI

Galatasaray'ın iç saha maçları öncesinde düzenlenen ''Galatasaray Efsanelerini Anıyor'' projesi kapsamında eski Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Sinan Erdem, Kayserispor mücadelesi öncesi anıldı.

Bir dönem Galatasaray'da voleybol oynayan ve 2003 yılında vefat eden Sinan Erdem adına hazırlanan plaketi, Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri Semih Haznedaroğlu ve Sedat Doğan, Erdem'in ailesine takdim etti.

Maçta yer yer boşluklar gözlenirken, taraftarlar stadın büyük bölümünü doldurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst