Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forumun Kapalı Kalması Hk.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
4 e yükseltsek bence daha iyi olur. İskelet olarak 3 serisinden pek bir farkı yok. Hem kazanım olarak en çok kullanılan tarayıcı chrome dan doğrudan kodları görmeden metin biçimlendirebiliriz. Daha iyi olur. Eskiden chrome eklentileri vardı bu işi gören artık onlarda çalışmıyor.

vBulletin 4/5 en sevmediğim sürümlerdir. vBulletin 4 evet performans olarak gayet iyi fakat benim sevmediğim bir sürüm ki vBulletin 3 bitti diyenler için görmüş olmalısın ki vBulletin 3.8.8, 3.8.9, 3.8.10 ve hatta 3.8.11 çıktı ama şuan stabil çalışan kararlı sürüm 3.8.9 yani forumumuzun olduğu sürüm ki bu sürüm şuan vBulletin'de görmüş olduğum en iyi sürümdür. Yani demem o ki vBulletin 3'den asla şaşmam.

Chrome kopyala yapıştır olayını bilmiyorum Mozilla Firefoox kullandığım için. Fakat bunu Chrome kullanıcıları için araştırıp mutlaka bir yolunu bulup paylaşacağım.

Pisadam şuan çok iyi,teşekkürler.

Rica ederim, iyi forumlar

Hoşgeldin Burak,
Pisadam OxiGeN Ellrinize sağlık forum güzel olmuş.
Bende sıkıntı yok herkese keyifli forumlar dilerim.

Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Bol bol konu açarsın artık :)

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Pisadam
Şimdilik 20 konu forumun düzelmesi şerefine :D
Beni izlemeye devam ediniz :kiskis

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
vBulletin 4/5 en sevmediğim sürümlerdir. vBulletin 4 evet performans olarak gayet iyi fakat benim sevmediğim bir sürüm ki vBulletin 3 bitti diyenler için görmüş olmalısın ki vBulletin 3.8.8, 3.8.9, 3.8.10 ve hatta 3.8.11 çıktı ama şuan stabil çalışan kararlı sürüm 3.8.9 yani forumumuzun olduğu sürüm ki bu sürüm şuan vBulletin'de görmüş olduğum en iyi sürümdür. Yani demem o ki vBulletin 3'den asla şaşmam.

Chrome kopyala yapıştır olayını bilmiyorum Mozilla Firefoox kullandığım için. Fakat bunu Chrome kullanıcıları için araştırıp mutlaka bir yolunu bulup paylaşacağım.

Bir ara vbulletin-turko un kurucusu, yilmaz diye bir coder vardı. O yanlış hatırlamıyorsam eklenti ile bu sorunu çözmüştü ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. 3 sürümü benim de en sevdiğim sürüm fakat eskidiği de bir gerçek. 5 hiç foruma benzemiyor zaten 4 en iyi alternatif olur.

Chrome sorununu çözersek çok iyi olur. WYSIWYG editör çalışmıyor çünkü chrome da.

Ek olarak hazır böyle bir güncelleme hareketi başlamışken elimizden geldiği kadar sadeleşmeye gitsek iyi olur. Mesela bir öneri aklıma geldi, duyuru panosu inanılmaz yer kaplıyor ve uzun zamandır da güncellenmiyor. Onun yerine ekranın en üstünü kaplayacak mini bir çubuk yardımıyla kayan yazı şeklinde veya parlayıp sönen yazılar şeklinde duyurular daha az yer kaplayarak bildirilebilir. Bunun gibi birkaç sadeleştirme daha yapılabilir.

Haber sitelerinde gösterilen son dakika haberleri çubukları gibi. :sigara

Açılır kapanır menü şeklinde de yapılabilir.

Komple kaldırılıp önemli duyurular sistemin kendi duyuru paneli kullanılarak oluşturulabilir.

Komple kaldırılıp yapılacak duyuru kullanıcılara pm yoluyla da bildirilebilir.

daha farklı alternatif yollar düşünülebilir kısaca :sigara

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2
Geçmiş olsun hocam.Forum önemli değil açılır elbet.Yaşadığınız olayların yanında zaman ayırdığınız için teşekkürler :)

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Geçmiş olsun..
Yeniden yapılanma ile daha hızlı aktif hala gelmiş emeği geçenlere teşekkür ederim.

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
İnanılmaz bir ilgi sonucu başarılı bitiş. yaşadıkların için geçmiş olsun ve yeni yapılandırma içinde teşekkür ederiz. eline emeğine sağlık...

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
Geçmiş olsun hocam.Forum önemli değil açılır elbet.Yaşadığınız olayların yanında zaman ayırdığınız için teşekkürler :)

Bir şekilde ayırmam gerekiyordu, ki zorda olsa başarılı ve sorunsuz bir şekilde bitirebildik. Yanımızda olduğunuz için teşekkür eder, güzel bir vakit geçirmenizi dilerim.

@Pisadam

tamamdır normal görünüyor şuanda

Tamamdır teyzezim, bol muhabbetler ;p

Geçmiş olsun..
Yeniden yapılanma ile daha hızlı aktif hala gelmiş emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yanımızda olup emek sarfettiğiniz için ben teşekkür ederim. Güze bir vakit geçirmenizi umarım.

İnanılmaz bir ilgi sonucu başarılı bitiş. yaşadıkların için geçmiş olsun ve yeni yapılandırma içinde teşekkür ederiz. eline emeğine sağlık...

Teşekkür ederim, iyiki varsınız.

MusTi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Geçmiş Olsun Hocam Foruma Nadir da Olsa Girerdim İnş Bir Daha Böyle Bir sorun Yaşamazsınız Birde Nick Değişimi Mevcut mu forumda acab

Üst Alt