Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forumun en yakışıklısı/en güzeli kim?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Joe. sen moderatordun dimi ay Alaska da benim alt kadro coo admindi :D ay az ötede durun bakim :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Alaska şimdi şöyle oldu StigmatA çok dil döktü bana" illa admin ol sensiz olmuyor Sezo buralar gariban kaldı bu moderator ve co adminler çok tembel yürümüyor bunlarla "diye lütfen admin ol diye kıramadım tabi onu kırcama kafamı kırarım
"yap hadi "dedim ama baktım admin olunca alt kadro ezilcek kendilerini yönetimde bir kenara atılmış his edecekler:s8: veee bana güvenip çalısmayacaklar bunların içinde ikinizde varsınız :D StigmatA canım benim yüreeem sizlerle al yetkimi ben kadrosuz üye olarak bile kalırım dedim evet aynen öyle dedim ::s86:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Alaska şimdi şöyle oldu StigmatA çok dil döktü bana" illa admin ol sensiz olmuyor Sezo buralar gariban kaldı bu moderator ve co adminler çok tembel yürümüyor bunlarla "diye lütfen admin ol diye kıramadım tabi onu kırcama kafamı kırarım
"yap hadi "dedim ama baktım admin olunca alt kadro ezilcek kendilerini yönetimde bir kenara atılmış his edecekler:s8: veee bana güvenip çalısmayacaklar bunların içinde ikinizde varsınız :D StigmatA canım benim yüreeem sizlerle al yetkimi ben kadrosuz üye olarak bile kalırım dedim evet aynen öyle dedim ::s86:

Hıc oyle gozukmuyor buradan ama :s15:

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
hiç sorma Alaska aynen öyle dedi:)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
aklımızdan aynı şey geçmiş:p

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
en yakışıklısı görmedik ama kesin Herkül abim :)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Pala bıyıklarıyla Sezen :D

Üst Alt