Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan Kimin Yerinde ve Görevinde Olmak İsterdiniz ?

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Hak ettim yerde olmak isterim. çok şükür kimsenin yerinde ne gönlümüz ne gözümüz var:))

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Şimdilik iyi böyle

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
göreve değil harcanan zaman ve verilen emeklere bakılmalı :) görev silinir alınılır basittir :) zaman ve emeklere bakılırsaa (emeğe emek hırsızı olmazsanız) hakedene yakışır : =) herkes yerinde yakışıyor: =)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Valla ruhum tezekte yeşeren çiçek gibi. Kafamı salmışım yukarıya malak gibi bakıyorum etrafa ama etrafımda buram buram bok kokusu. Halimden de pek şikayetçi değil gibiyim. Derken büyümeye devam.

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Kimsenin yerinde gözüm olmadı çok şükür zamanında başarı anlamında yerim de olmak isteyen çok oldu .sonucuda gördük : =))bir insan için makam yer rütbe degil boş insan olmaması önemlidir :=)

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Valla ruhum tezekte yeşeren çiçek gibi. Kafamı salmışım yukarıya malak gibi bakıyorum etrafa ama etrafımda buram buram bok kokusu. Halimden de pek şikayetçi değil gibiyim. Derken büyümeye devam.

Bu ne biçim yorum ya hu :s63
Bitkilerin gübreye ihtiyacı var ama böylede yazılmaz ki ıykkkkk sın Bezelye :hih

Kimsenin yerinde olmama gerek yok, Arkadaşlarımın gönüllerinde taht kurmuşum yeterli.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Kimsenin.

Üst Alt