Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forumdan Bir Üyeyi Dürt

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,118
bütün forumcuları dürtüyorum:s90:

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
@Joe.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,118
Aaaa bak sen öyleymiş Pisadam :p

dürte dürte bütün forumu kaldırırım şimdi :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,118
Pisadam bende forum tek korkar diye duruyom valla :D kimse yok kafama göre oh cirit atıyom oyunlarda :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,118
m

Ahahaha forum zabıtası :D Bende bir yandan da whatsaaptan yeğenimle konuşuyorum amca okuldaki(üniversite) en yakın arkadaşım çok güzelll tanıştırayım mı diyip duruyor :D

gece bile forumu bekliyorum artık maaşıma zam yaparsın :D az önce işler için duuryorum derken asıl mesele anlaşıldı :D güzelse tanıs tabi boşa mı gönderdin yegeni teee üniversitelere :D senin uyanık yegen bu olay arkası tuzlu harçlık isticek bak görcen :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,947
gece bile forumu bekliyorum artık maaşıma zam yaparsın :D az önce işler için duuryorum derken asıl mesele anlaşıldı :D güzelse tanıs tabi boşa mı gönderdin yegeni teee üniversitelere :D senin uyanık yegen bu olay arkası tuzlu harçlık isticek bak görcen :D

tamam 10 lira maaşına zam :D

Yok bir yandan işler bir yandan onunla konuşuyorum. Teee üniversiteye dediğin bizim burası ya Bilgi Üniversitesine gidiyor. Ahahaha amcası veriyor zaten ona sürekli maddi anlamda sıkıntı yok yeğenim hepsinden güzelsin sen diyorum boşver onu, ona ayıracak zamanım yok diyorum hergün hergün resimlerini atıyor :D:D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,118
istemem yan cebime at resimleri :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
@Limon