Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forumdan Bir Üyeyi Dürt

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406

Sakil

Nothing is certain but the unforeseen.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    747

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
Sen geç geldin , bu üçü bir olup beni devirmeye çalışıyorlardı ama kendileri devriliyorlardı her seferinde.

Neyse, keyifliyim. Hepiniz ben tek . :s5: MonteKristo Sakil Buka yanına bir kaç kişi daha alın. Malum hala 5-6 beden üstünüzdeyimde :s43:

Geç mi geldim :zipzip: 2013 yılından beri buralardaydım ama :s87:

sen öyle diyorsan :f37: ama Sezen herkese birkaç beden büyük gelir ona göre ;)

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Sen geç geldin , bu üçü bir olup beni devirmeye çalışıyorlardı ama kendileri devriliyorlardı her seferinde.

Neyse, keyifliyim. Hepiniz ben tek . :s5: MonteKristo Sakil Buka yanına bir kaç kişi daha alın. Malum hala 5-6 beden üstünüzdeyimde :s43:

Sen tek kişisin de 8,10 kişilik egon var maşallah :u20:

hala egondan bir şey kaybetmemissin :D

Hiç sorma :D

Usta , o zaman seninle biz hiç denk gelmedik herhalde ya ?

Sezen önce türkçe konuşmayı öğrensin , benimle öyle konuşsun.

Herkese yetiştirecek lafın var ne diyeyim :s60:

Elder belki nick değişiminden vesaire tanıyamamıştır. Gerçi böyle daha iyi yavaşca uzaklaş. Tanıdığımdan beri (kaç sene oldu hatırlamıyorum artık) egosuyla savaşıyoruz ama bir arpa boyu yol gidemedik yukarda örnekleriyle görüldüğü üzere. :D

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Sen tek kişisin de 8,10 kişilik egon var maşallah :u20:

Hiç sorma :D

Herkese yetiştirecek lafın var ne diyeyim :s60:

Elder belki nick değişiminden vesaire tanıyamamıştır. Gerçi böyle daha iyi yavaşca uzaklaş. Tanıdığımdan beri (kaç sene oldu hatırlamıyorum artık) egosuyla savaşıyoruz ama bir arpa boyu yol gidemedik yukarda örnekleriyle görüldüğü üzere. :D

Sen , çay koy. Çok konuşma. :s43:

Açık olsun.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,038
Usta , o zaman seninle biz hiç denk gelmedik herhalde ya ?

Sezen önce türkçe konuşmayı öğrensin , benimle öyle konuşsun.

ay canım canım sen büyüdün de ablana kafamı tutuyorsun:s87: sen her konustugumu anlayamıyorsan ben napim kuzum:D sen kısa pantolonla koşarken ben kompozisyon yazıyordum :D

Üst Alt