-
-
-
- MFC Puanı
- 63,901
Pek bi hamarat kızımız Masallah ))Afiyet bal şeker olsun gençler, kahvenin bu görüntüsünü elde edebilmek için çok uğraştım
Pek bi hamarat kızımız Masallah ))Afiyet bal şeker olsun gençler, kahvenin bu görüntüsünü elde edebilmek için çok uğraştım
Çok teşekkür ederim meleğim buradan duyuruyu yaptık artik gerisi onlara kalmışPek bi hamarat kızımız Masallah ))
Bn talip olim bari ogluma kizimiz yabanciya gitmesin ))Çok teşekkür ederim meleğim buradan duyuruyu yaptık artik gerisi onlara kalmış
Olur tabi neden olmasın çok da güzel olurBn talip olim bari ogluma kizimiz yabanciya gitmesin ))
Olur olur oglum pek bi yakışıklı ;D kizimizda ayri bi guzel ohh gelinide buldumOlur tabi neden olmasın çok da güzel olur
Yalnız bizden kız almak o kadar kolay değil belli isteklerimiz olur ne demişler kız evi naz evi ?Olur olur oglum pek bi yakışıklı ;D kizimizda ayri bi guzel ohh gelinide buldum
Hiç naz yapmayı bilmiyorum ben nasıl birşey yeniyor muYalnız bizden kız almak o kadar kolay değil belli isteklerimiz olur ne demişler kız evi naz evi ?
Ahahaah biz ayarlicaz bilezik 10 u bir yerde takı makı işleri ? kızımızı kimler kimler istedi biz vermedik ??Hiç naz yapmayı bilmiyorum ben nasıl birşey yeniyor mu
Kimler istedi hiç bana söylemiyorsunuz ama bilmem.lazımAhahaah biz ayarlicaz bilezik 10 u bir yerde takı makı işleri ? kızımızı kimler kimler istedi biz vermedik ??
Olur olur bnmde kizim var tabi naz olurYalnız bizden kız almak o kadar kolay değil belli isteklerimiz olur ne demişler kız evi naz evi ?
10 nu kizzz bu devirde altinmi yok daha nelerAhahaah biz ayarlicaz bilezik 10 u bir yerde takı makı işleri ? kızımızı kimler kimler istedi biz vermedik ??
Kızımıza az bile valla ?10 nu kizzz bu devirde altinmi yok daha neler
Eee yani kizlar bnde kralice ilizabet degilim yani imkan var imkan var yoksa zor olmaz bu is