Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumdan 5 kişiye çay ısmarla

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Bi bilsen ben şımarınca ne kadar çekilmez oldugumu vee başına aldıgın belayı vioLeta :D

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Duydum kii kahveyle çikolatayı çok seviyorsun Sezen :eek: seni kandırmanın yoluu çok şımarırsan alırım çikolatanı :D uslu bir kız olursan sana şirinleri açıcam :D yanına daa imm bitter çikolata

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Duydum kii kahveyle çikolatayı çok seviyorsun Sezen :eek: seni kandırmanın yoluu çok şımarırsan alırım çikolatanı :D uslu bir kız olursan sana şirinleri açıcam :D yanına daa imm bitter çikolata

Beleş olsun heer türlü severim:D beleş mezar var de boşa gitmesin diye ölürüm bile o derece:D
Uslu kız ve şirinler:p kandırılcak yaşı çokkktan geçtim ama çikolata kulaga hos geliyor:f22:

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
:zipzip: gelsin çikolatalarrrr :zipzip:

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Oyy kıyamam :( Rapunzel im sana özel semaver yapacaktım da ondan

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    28,888
Aynen aynen arada yemek isteriz @@StyLe:D sen çay ısmarlamışsın bana da karnım ac:s53: aç karnına çay tansiyon çarpıntı yapiyo abi bende:s5: önce bi yemegini yerim:hih: sırf sen kırılma diye o da yoksa sevmem biliyon böyle yüzsüzlüğü:f26:

Üst Alt