-
-
-
- MFC Puanı
- 63,731
Afiyet olsun kuşummm
Tşk ederim cnmm çay önemli aynen :d@Sindy ,@Simurg ,@StigmatA ,@LaYeTeZeLZeL ,@DURUBEY ,@Gül34
Ekli dosyayı görüntüle 14483
Huyu mu güzel olsun, yüzü mü derseniz. Çayı derim. Çay önemli..
Afiyet olsun?
Afiyat olsun ,rica ederim canım?Kahve kadar olmasa da çay bazen gerçekten yalnızlığına yarenlik ediyor bunu fark ediyorsun?Tşk ederim cnmm çay önemli aynen :d
Cay ateşlerde kaynıyor bekledikçe soğuyor kaldıkça acıyor onunda var elbet bir derdi .)Afiyat olsun ,rica ederim canım?Kahve kadar olmasa da çay bazen gerçekten yalnızlığına yarenlik ediyor bunu fark ediyorsun?
Teşekkürler canım ellerine sağlık@Sindy ,@Simurg ,@StigmatA ,@LaYeTeZeLZeL ,@DURUBEY ,@Gül34
Ekli dosyayı görüntüle 14483
Huyu mu güzel olsun, yüzü mü derseniz. Çayı derim. Çay önemli..
Afiyet olsun?
Ellerine sağlık canım ?Ekli dosyayı görüntüle 14482
@Pozitivizm @eiSy @LastLove @Simurg @Gül34 kızlar hadi gelin kahvaltıyı hazırlıyorum ben ???????
Ekli dosyayı görüntüle 14482
@Pozitivizm @eiSy @LastLove @Simurg @Gül34 kızlar hadi gelin kahvaltıyı hazırlıyorum ben ???????
İçine dertler üst üste gelince oturuyor?Çok sinirli olduğunda kaynadıkça patlıyor, kendini iyi hissettiğinde etrafına güzel renk ve koku bırakıyor yahu aynı ben bu çay??Cay ateşlerde kaynıyor bekledikçe soğuyor kaldıkça acıyor onunda var elbet bir derdi .)
Ozaman ne diyoruz çay var içersen ben var seversen .))İçine dertler üst üste gelince oturuyor?Çok sinirli olduğunda kaynadıkça patlıyor, kendini iyi hissettiğinde etrafına güzel renk ve koku bırakıyor yahu aynı ben bu çay??
Yol var gidersen(bütün yollar bana çıkıyor)??Ozaman ne diyoruz çay var içersen ben var seversen .))
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım benim ellerine sağlık sıhhat