Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumda yokluğunu hissettiğiniz üyeler?

Mrs.Lucky

Ruhunda Mavi olmayanla göğe ßakılmaz!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
canim kendim :s43:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Final bölümünü henüz izlemedim ama senin hikayelerin got’tan daha güzel bitiyordu Kolibandı illa 1 milyon imza mı toplayalım naapalım dönmen içün hiç mi aklına gelmez burada boynu bükük bıraktığın üyecikler .s.s :honk:

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,986
Final bölümünü henüz izlemedim ama senin hikayelerin got’tan daha güzel bitiyordu @Kolibandı illa 1 milyon imza mı toplayalım naapalım dönmen içün hiç mi aklına gelmez burada boynu bükük bıraktığın üyecikler .s.s :honk:

Gerçekten çok ayıp etti bizi yarı yolda bırakıp gitti sevigli Forum Kuzenim bir yakalarsam soracağım çok şey var ona

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Gerçekten çok ayıp etti bizi yarı yolda bırakıp gitti sevigli Forum Kuzenim bir yakalarsam soracağım çok şey var ona

Başka şubesi de yokmuş ki gidip getirsek :honk: nasıl yönetimsiniz siz böle üyelerin iletişim bilgilerini neden almıyorsunuz ♀ Mail adresini verin stalk yapayım size :honk:

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Mail adresi var ama cevap yok canem napalım şimdi ıpden bulup canını mı alalım

Aslında o da olur ama mail bildirimlerini açın Kolibandına bildirim gitsin kapatmak için bile gelir diye düşünüyorum :honk: olmadı en son ip den yer tespit edip almaya gidicez manuel kısma geçmeden sen bildirimleri bi aç bakalım işe yaramazsa bakıcaz :honk:

Üst Alt