-
-
-
- MFC Puanı
- 41
Şahsına Münhasır bence verelim yetki sana çok güzel olur
Buradaki yetkiyi diğer forumlarla karıştırma.Aman aman bana yetki deme yemekten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hazır bu işlerle ilgilenecek biri de varken önünü açmak lazım dimi
Ayrıca seni üzen sana laf söyleyen olursa banlarız korkma
Benim yüzümden kaç kişi banlandı forumda kimsecikler kalmadı bir ara
Bahsettiğim şey yetki değil yaf sorumluluk.uine üye kal, ama yarışmaları sen düzenle..O sözün doğrusu yemek değildi ama
Vallahi çok baskı yaparsanız terki diyar ederim ben yetki falan istemiyorum böyle kafam rahat bence Qasem yetki alsın kırmızı ona çok yakışıyor
Nokta atışı.Bahsettiğim şey yetki değil yaf sorumluluk.uine üye kal, ama yarışmaları sen düzenle..
Gel bu taşın altına elini at.
Bizde bu konuda seni afamızda sorumlu kılalım.
Yetki işini boş ver.
Yarışmaları düzenleyip takip etmek istiyormusum.
Gerekli teknik destekleri Miyamoto verecektir.
Bak bende yetkili değilim ama herşeye burnumu sokuyom
Amaç kendimize güzel bşr ortam oluşturmak.
Bunu illa yetkili arkadaşlarımızdan bekleyecek değiliz. Burası bizim...
Bilgi - İnanç - Eylem
Bence sen daha iyi yaparsın baksana geldiğimden beri o daha bir tane düzenledi.Bu sorumluluk miyamotodan ne ara bana geçti anlamadım bu işi en iyi o yapacaktır
Şahsına Münhasır , hadi hadi nazlanmaBence sen daha iyi yaparsın baksana geldiğimden beri o daha bir tane düzenledi.
Benle sen haftada1 tane yaparız.
Bak bilin bakalım senin projendi nasılda tuttu @)
Benle sen yarışmayı üstlenelim mi?
Nazlanma hadi benle ortak olacan
Bilgi - İnanç - Eylem
Sen hele bir gel oturur konuşuruz benim başka projelerimde var ama sen olmazsan olmazBence sen daha iyi yaparsın baksana geldiğimden beri o daha bir tane düzenledi.
Benle sen haftada1 tane yaparız.
Bak bilin bakalım senin projendi nasılda tuttu @)
Benle sen yarışmayı üstlenelim mi?
Nazlanma hadi benle ortak olacan
Bilgi - İnanç - Eylem
Bugün çocukları kara götürdük orada kardan adam yaparken düşündüm aslında en güzel kardan adam yarışması düzenlenebilir veyahut kış ile ilgili bir yarışma düzenlenebilir