hms Popü ne gibi kötü gözüküyor daha detaylı bir açıklama yaparsan çözüm daha çabuk olabilir.
birde @Pisadam bu mention seslenmeleri maile geliyor mail dolmş taşmış. komple boşaltamıyorum önemli maillerde var. kapatabilirmisn maile bilgisini eklentiden.
Patronlar dururken gıcıklık rütbesi bana düşmez ne haddime patroncum :s94:
şimdi kullandıgımız telefonda sorunn anladım bennn:s94: sen diyosun ki benim biricik forumcu şekerlerime :s86: iphone 7 plus alır hediyee ederim madem bu kadar sorun yaşiyorlar ekranın boyutunu büyültürüm diyosun :s94: diyosun diyosun ben buradan duyuyorum:s76: ama ama bizi utandırıyorsun sen yaaa @Pisadam:s68:
hem pazar resmi tatil çalısmada noliy:s94: o da 100 konu sen ya sayı saymayı bilmin ya da benim lafımı yemedin bak iki dırdır ettim telefondan girişler düzeldi ayrıca teşekkür ederiz efenim bu kadar hızlı süpermen bile yapamazdı forumu :s94:
Merhabalar Efenim,
Saygı Değer CEO @Pisadam otomatik tag eklesen mi acaba ne dersin !
Genelde boyle yazılar yazmayı sevmiyorum ama Profil resimleri biraz kötü gozukuyor benden yana sıkıntı yok .. Buna bir çözüm gelse çok iyi olur. İnşallah yanlış anlasılmam.
Bizim youtube müziği olmayacak heralde @Pisadam :sigara
Bide şeyi sorcam şu flash butonu nasıl uygulanıyor?
Oldu aktif, ama henüz bbcode arasına almadım.
Hea hadi hayırlı olsun şimdiden yahu şu Flash butonu nasıl çalışıyor? Link arasına aldım çalışmadı :sigara