Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Forum ile ilgili İstek ve Önerileriniz

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Evetttt geldik uykusuz gecenin birinde daha başını şişirmeye patroncum :D
birde şu ana sayfada son mesajlara tıklayınca direk son mesaj atılmış sayfaya atsa ya bizi ( mesela son mesaja tıklayınca bakıyorsun sayfa 235 e geliyor sonra geri son sayfaya tıklıyoruz :) tembel işi istiyorum yani :) )

hadi bunu da yaparsan Pisadam sana sürahi ile kahve yapcam patroncum :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
sayın co admin Realist.Hanımcım lütfen dersinize çalısıp gelin :D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Gorememisim Sezen napiyim :d
Seninde istekler hic bitmiyor iyi sabrediyor burak :D Tesekkurler bu arada Pisadam :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
Evetttt geldik uykusuz gecenin birinde daha başını şişirmeye patroncum :D
birde şu ana sayfada son mesajlara tıklayınca direk son mesaj atılmış sayfaya atsa ya bizi ( mesela son mesaja tıklayınca bakıyorsun sayfa 235 e geliyor sonra geri son sayfaya tıklıyoruz :) tembel işi istiyorum yani :) )

hadi bunu da yaparsan @Pisadam sana sürahi ile kahve yapcam patroncum :D

Ben bıkmıcam da sen yılacaksın biliyorum ;d

Forumun en altında '' Forumları Okundu Kabul Et '' linki var. Oraya tıkladıktan sonra istediğin konuya tıkla seni en son mesaja atacaktir ;) Bu bilgiyi unutma kimseler bilmez :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
aman sakın kimseye söyleme Pisadam :D ugraşsın dursunlar :DDD yılmak mı :D bu arada dün gece forum bitiyordu haneee karne notundan sözlünü eksik vericem :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
aman sakın kimseye söyleme @Pisadam :D ugraşsın dursunlar :DDD yılmak mı :D bu arada dün gece forum bitiyordu haneee karne notundan sözlünü eksik vericem :D

Senin isteklerinin hepsi bitti, emojiyide koydum ama bu temada aktif değil diğer sürümünde görürsün ;d Sen isteklerini düşün not defterine yaz hafta sonu bana ilet :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
harikasın Pisadam tenkyuu veri mac :D evde kalmış kızlar hadi Eylül and Realist. hadi patrona çay yapın kek çırpın benim isteklerimi yaptı hadii :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
yaşlı bir hatunum ben :D evde kalmış kız kuruları sizi az işe yarayın haydeeee :D

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
harikasın @Pisadam tenkyuu veri mac :D evde kalmış kızlar hadi @Eylül and @Realist. hadi patrona çay yapın kek çırpın benim isteklerimi yaptı hadii :D

İkisinden de istemem, biri çay yapar içine zehir koyar. Biri kek yapar içine tarihi geçmiş şeyler koyar. Sonuç ikisinde de ben ölüyorum ;d Kurtulmak mı istiyosun benden Sezen ;(

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
bencede Pisadam boşa evde kalmadı bu kız kuruları :D sen su iç en saglamı o bence :d yok beee senden ne kurtulcam Pisadam kızlar otur otur kavun karpızzz gibi oldu az iş yapsınlar diye dedim ama unuttum bunların çay kek yapamadıalrını :D

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
İkisinden de istemem, biri çay yapar içine zehir koyar. Biri kek yapar içine tarihi geçmiş şeyler koyar. Sonuç ikisinde de ben ölüyorum ;d Kurtulmak mı istiyosun benden Sezen ;(

kuru iftira hiiiiiiiic yapmam oyle seyler, tarzım değil zehir falan ;dd

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,593
çokta güzel yaparım Sezencim alma gunahımızı pls ;d

Üst Alt