farkındamısınız bilmiyorum ama kişisel ayarlar alanında düzenleme yaparken
İsminiz Nedir?
başlıklı isim istenen bir alan var
o alanın altında ise
''Yazmak istemiyorsanız olduğu gibi bırakınız. Lütfen isim dışında başka birşey yazmayınız.''
uyarısı olmasına rağmen boş bıraktığım zaman isim yazmadan diğer değişiklikleri kayıt etmeme imkan sağlamamaktadır.
Saygılar
Puanlar sıfırlandı diyosunuz ama bazı yönetim ve üyelerin puanları sıfırlanmamış.
Ki şahsen silinsin-silinmesini problem etmiyorum da, sanıyorum uygulama hatasıdır bi süre sonra düzelebilir.
Ayrıca, topladığımız puanlar ne işimize yarayacak bu konuda da bi açıklama yaparsanız sevinirim.
Merhaba.
Şeffaflık gereği banlanan üyelerin ve banı gününden önce açılan ya da zamanı dolan üyelerin konularının 'banlanan üyeler' başlıklı bölüm altında yönetim tarafından üyelere de duyurulmasını isteyebiliyor muyum acaba? Hadsizlikse bu beni bağışlayın, ama forum huzuru için forum genelinde olan olayların da haber alma özgürlüğümüze bir saygı olabileceğini belirtir, ilginize teşekkürler ederim.
Merhaba,
Gün içinde çok fazla banlanan kullanıcı olduğundan forum anasayfasının üstünde bulunan anlık istatistikler sayfasında kirliliğe sebep olacaktır.
Bir başka sebebi de banlanan kullanıcılar için açılmış olan postlarda yöneticiler olarak bazen fikir alışverişi yapıyoruz bunların üyelere açık olması çok doğru olmayacaktır.
Fakat; Bunun için ne yapabliriz, diyede düşünüyoruz çünkü bir nevi üyelere açık olmasını bizlerde istiyoruz.
Farklı bir düzen oluşturabilirsek şayet sizi tekrardan bu konu altında bilgilendireceğim.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.
Sevgili adminim.
Ben sizin yöneticilerin gördüğü ve konu altında fikir alışverisi yaptığınız bölümü görmek istemem zaten.
Sadece ban duyurusu bölümün altında bir konu açılıp, kilitli tutularak yoruma kapalı olup, ban hakkında ya da
banın açılımı hakkında ya da silinen üye hakkında bilgi verilmesini rica ediyorum.
-Forumda reklam yapan ve anlık üyelik alan üyelerin banını da merak etmiyorum, forumda aktifliği olan,
konu altında yorumlaştıklarım, belli bir seviyede mesajı olan ve üyeliğine asina olduğum kisilerin neden ban aldığı
ya da banının neden açıldığını bilmek zorundayım. Evet bu bir zorunluluk çünkü forum huzuru bunu gerektirir.
Çok özür dilerim saygısız görünüyorsam ama banlananların sesi olmazsam, yarın benim de banımda suskun kalınacaktır.
Kendimi tam manasıyla anlatabildim mi bilmiyorum ama çok bişey istemiyorum doğrusu.
Tekrar kusura bakmayın. İlgim ve anlayıssızlığım uzatıyormuşum gibi görünüyorsa, bağışlayın şimdiden.
Ben sizin yöneticilerin gördüğü ve konu altında fikir alışverisi yaptığınız bölümü görmek istemem zaten.
-Forumda reklam yapan ve anlık üyelik alan üyelerin banını da merak etmiyorum, forumda aktifliği olan,
konu altında yorumlaştıklarım, belli bir seviyede mesajı olan ve üyeliğine asina olduğum kisilerin neden ban aldığı
ya da banının neden açıldığını bilmek zorundayım. Evet bu bir zorunluluk çünkü forum huzuru bunu gerektirir.
Çok özür dilerim saygısız görünüyorsam ama banlananların sesi olmazsam, yarın benim de banımda suskun kalınacaktır.
@Pisadam gereken cevabı verecektir."Ön izleme yap" ile - "Cevap yaz" butonlarının yerlerini değiştirme imkanımız var ise çok memnun olacağım.
"Ön izleme yap" ile - "Cevap yaz" butonlarının yerlerini değiştirme imkanımız var ise çok memnun olacağım.
Aslında Türkçe biliyorsak sorun yokBende acayip cok zorlandim ya yerleri degismis
Aslında Türkçe biliyorsak sorun yok