Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum ile ilgili İstek ve Önerileriniz

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
. @Meltem kullandığın tarayıcının veri tasaruffunu kapat ayarlar bölümünden. Tekrar olduğunda büyük ihtimal kendi kendine veri tasarrufunu açıyordur. Çünkü zamanında bizdede oldu ve bu çözüm %100 çözümü. Burda bu tarz birşeiyn olması temanın kendi yapımımız olması olaiblir çünkü veri tasarrufuna geçip seni forumdan çıkış yaptırıyor.

Meltem

Kızı olmalı insanın, alabildiğine sadık, vefakar.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
. @Meltem kullandığın tarayıcının veri tasaruffunu kapat ayarlar bölümünden. Tekrar olduğunda büyük ihtimal kendi kendine veri tasarrufunu açıyordur. Çünkü zamanında bizdede oldu ve bu çözüm %100 çözümü. Burda bu tarz birşeiyn olması temanın kendi yapımımız olması olaiblir çünkü veri tasarrufuna geçip seni forumdan çıkış yaptırıyor.

Şuanda hepsini kapattım.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
ben onu anlayamadım gitti. Şahsına Münhasır girdiğin mobil tarayıcının veri tasarufu açıksa kapatırmısın. youtubeden link ekleme eklentisi ile oluyor o dediğin fakat eklentiler zamanla açıklar verdiğinden bbcode ile ancak bu şekilde oluyor.

Bende anlayamadım tarayıcı bile değiştim yine aynı galiba bununla yaşamam gerekiyor :)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
sen düm zorluklara göğüs gerersin evelallah :D

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406

Project

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    11
Sayın Pisadam, profilimde Özel Mesaj uyarısı gözüküyor (1) ama mesaj falan göremiyorum ve giden/gelen boş. Nedir bu işin aslı?

Project

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    11
Pisadam kaptan, üye pospit kısmına üye olunan tarihi de ekleyelim, merak eden, profiline girme zahmetinde bulunmadan direkt solda avatarının altında görsün. İyi olur bence.

Saygılar,

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,293
Eklemek problem değil fakat o konulara Pisadam karar veriyor.

Üst Alt