-
-
-
- MFC Puanı
- 3,901
Adaletle ne ilgisi var unutulmuş olamaz mı? Siz niye hatırlatmadınız üstünden 2 ay geçmiş?
Ula gereksiz adamlar özel üye oluyor o kadar eski emek sahibi varken beni konuşturmayın ? DeStina bar ReyyAn var NaZzZ var Beatrice var mak res var @ bana yazdırmayın şimdi hepsini onurcanmış olan bu adamın burda geçmişi ne ? biri burda admin diye ilk önce onu admin yazdırdı bir kaç kişi itiraz edince hemen özel üyeye çevirdiniz adamı bumu yani hak boşversenize adalet bunun neresinde bana söylesene ?
Bi gudubetlik var bu özel üyelikte :sigaraya aga benim de dikkatimi çekti hep özel üye moderatör falan ekleyip sonra banlıyorlar :d
bitane olur iki olur da defalarca oluyorsa bence sizin de suçunuz yönetim olarak.
ben Pisadam 'a msj atmıştım bir istekte bulunmuştum.Kendi açtığım konularda bana başlık değiştirme,mesaj silme yetkisi verilmesini istedim.Hiç cevap bile verilmedi :d
Hiçbişey değil de hem üşeniyorum sürekli Realiste msj atıp günlüğümdeki şu mesajı siler misin şu açtığımın konusunun başlığını değişir misin diye hem de o yorulmuştur bunlarla uğraşmaktan.
ben de o arkadaş gibi kabalaşıp ulan demek istemiyorum :d tamam googlede sıranızı yükseltecek kişilere boş ve gereksiz konu açsınlar diye yetki verin sorun değil de biz bu foruma giriyorsak şu dediklerimize de dikkat edin da