Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Faraway

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Efendi, hossohbet, saygılı bir arkadas. Bilmiyorum ben onun olumsuz hicbir yonunu gormedim gorecegimi de sanmıyorum acıkcası=)

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Ozgurcum sana gelmeden once su pot kasmak icin Tanimam diye yorum yapan arkadaslara sesleniyorum.Tanimiyorsaniz neden gereksiz yorum yapiyorsunuz ? Zaten ozgur taninmasi gereken biri degil yasanilmasi gereken bir dosttur. Bilmem kac senedir sayamadim tanirim hep mesafeli bir arkadasligimiz olmustur ne fazla ciddi ne de fazla lacka..Adamin hasi :) Her zaman soyleyecek sozu vardir.O yuzden agzindan pek kufur isitemezsiniz.Ama Bursasina sakin laf etmeyin :) Onda ki memleket aski bir baska... Irce girdigimde online ise her zaman sohbet edebilecegim bir insan.Gerci uzun zamandir yokum sanal dunyada :p ozgurcummmmm iyiki varsin iyiki tanimisim...

Brocker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Farawayım Samimi ve dürüsttür, her seyden öte icile dışı birdir ;) Goruntuye gerek yok dimi Farawayım ;) Seni bilmeyenler Seni tanımalılar,Tanımıyan arkadaslar icinde buyuk kayıpsın kanka :)

Brocker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ya maya simdi ben adama özgur demıyorum :p sen neden ozgur dıye hıtap edıyorsun dusmanı var dostu var dımı lan ozy:p

Brocker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Aynen yapcak bir şey yok ozy desifre oldun malesef

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
Adamın dıbıdır. Gec buldum dostlugunu Erken kaybetmek ıstemem. Gercekten Insanı anlayaan efendı bır ınsan. . sevılıyorsun Kardesım.

Maya

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Brocker duy bir kere ben ozgur demedim ozgurcum dedim :D ayrica adami benden once yorum yapanlar zaten ifsa etmisler niye bana patliyorsun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Brocker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
haklısın mayacık bu aralar mallıgım uzerımde askjdasjdkasl

Faraway

Uzaklara.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Ali'm , can dostum.
Hissiyat başka bir şeydir , ne kadar uzak olursak olalım birbirimizi yaşattığımızı çok iyi biliyorum ben ve her zaman söylediğim gibi ' başka bir şey bu ' .
Birde kendini fazla özletmesen başka isteriz ki biz senden , gözlerinden öpüyorum güzel kardeşim benim , güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti , çok teşekkürler.

Üst Alt