Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Evlilik programları kaldırılmıyor! Ne düşünüyorsunuz?

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437

ve bu dile getirildiği zaman; "Amma da abartıyorsunuz " deniliyor. Abartan kimler acaba?

söyleyeyimmi bir kaçını. Global dünyaya ayak uydurmaya çalışan insanlar.ayakta durmaya çalışan medya patronları.amaçları sadece kaos olan dış bağımlı iş adamları.ve birebir Dış güçler. Yayın sıradan bir konu değildir. Dış güçler ne alaka demeyin. elbetteki insanlara en cabuk ulaşan araçları kullanacaklardır .

Biz ise sadece kapılıp gidiyoruz. küçük beynimizle küçük düşünüyoruz.

İlluminati denilen bela ise Tv nin derin devleti. Ne isterlerse o yapılıyor.Ve insanlara ne aşılarlarsa o baki kalıyor.

DİKKAT. !

sessizsakin

Övünmek gibi olmasın, beni annem doğurmuş.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
Kaldırılırsa benim 70 yaşındaki Ahmet, Mehmet amcam evlenecek kişiyi nerden bulacak ? O kadar çalışan insanin ve izleyici olarak giden teyzelerimin parasını kim verecek ?
Ya da Pamuk veya adını bilmediğim o sarışın gerizekalı nasıl geçindirecek evini.. Oraya adam yollayan ajansları düşündünüz mü hiç??

Ortaya bir laf atılır kapatılacak diye. Sonra iki duygu sömürüsü ile ağlanır falan. Kıyamaz kimse bunlara kapanmasın lan az daha oynasınlar ekranda denir.
Sonra bir bakarsın 15-16 yaşındaki çocuklarımız evden kaçar neymiş efendim o da evlenmek istiyormuş.. ya da işte okula gelir çocuklarımız ve acaba Solmaz nişana gelecek mi yeaaa çok merak ediyorum gibi cümleler kurar. Kaldırılmaz efenim kaldırılmaz..
3 çocuk 5 çocuk diye diye, evlenin dostlarıımm çeyiz paranız bizdenn çocuk paranız bizden diye diye boş beyinli kişiler yaratılır. E rahat yesinler sonuçta abicim!!!

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
Kaldırılırsa benim 70 yaşındaki Ahmet, Mehmet amcam evlenecek kişiyi nerden bulacak ? O kadar çalışan insanin ve izleyici olarak giden teyzelerimin parasını kim verecek ?
Ya da Pamuk veya adını bilmediğim o sarışın gerizekalı nasıl geçindirecek evini.. Oraya adam yollayan ajansları düşündünüz mü hiç??

Ortaya bir laf atılır kapatılacak diye. Sonra iki duygu sömürüsü ile ağlanır falan. Kıyamaz kimse bunlara kapanmasın lan az daha oynasınlar ekranda denir.
Sonra bir bakarsın 15-16 yaşındaki çocuklarımız evden kaçar neymiş efendim o da evlenmek istiyormuş.. ya da işte okula gelir çocuklarımız ve acaba Solmaz nişana gelecek mi yeaaa çok merak ediyorum gibi cümleler kurar. Kaldırılmaz efenim kaldırılmaz..
3 çocuk 5 çocuk diye diye, evlenin dostlarıımm çeyiz paranız bizdenn çocuk paranız bizden diye diye boş beyinli kişiler yaratılır. E rahat yesinler sonuçta abicim!!!

beni bastırdı bu yorum :D üzerine konusmaya gerek kalmadı bence

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
bi kurtulamadık gittik

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
StyLe abi senin adınıda yazdırdım Esra Erol e :D dur kapanmasın daha kısmet buluces sana esra aplamla :D

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Bencede Kaldırılsın gerçekten saçma sapan şeyler oluyor reyting için neler neler yapıyorlar ve kurguları bazen örf , adet ve geleneklerimize uymuyor.
Tabiki arkaplanda çalışan çok fazla insan var onlarında işsiz kalmasını kesinlikle istemem onlar için devam derim en fazla. Malum iş bulmak gerçekten zor.

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
İzlenme oranları çok ki kaldırılamıyor o saatlerde televizyonu açmamak en güzeli

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Kaldırıldı :D

Malkoçoğlu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    18,383
Okan Bayülgen'in Kanal-i-zasyon diye bir filmi vardı .Bence oradaki yarışmalar başlasın yayınlanmaya

Üst Alt