Anduril
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 10,310
Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum. Cinsiyetten, ırktan bağımsız. Yardımlaştıkça insan oluruz, yardım ettikçe aradaki bağlar güçlenir ve karşılıklı bir mutluluk köprüsü olur diye düşünenlerdenim.
Ama herkes her işi yapmak zorunda değil.
Ben toprak ile uğraşıyorum diye tarım işçine yardım etmekten erinmem..
Balık tutmayı seven bir ben balığa gittiğimde bana yardım etmek isteyebilir.
Ancak biri bir işi yapmak istemiyorsa ona da saygı duymak zorunda olduğumuzu bilmeliyiz. Bir kadın ben yemek yapmayı sevmiyorum diyorsa yapmamalı (Kimseye kimseye bişey yapmak zorunda değil).
Ama biride bana temizlik yap dememeli. Yapmama hakkımı kullanabilmeliyim. İsterse kendi yapar, istemezse yapmaz, neden yapmadım demem.
Ancak benimde birşeyleri yapmama hakkım olduğunu ve bu duruma saygı göstermesini beklerim.
Ama herkes her işi yapmak zorunda değil.
Ben toprak ile uğraşıyorum diye tarım işçine yardım etmekten erinmem..
Balık tutmayı seven bir ben balığa gittiğimde bana yardım etmek isteyebilir.
Ancak biri bir işi yapmak istemiyorsa ona da saygı duymak zorunda olduğumuzu bilmeliyiz. Bir kadın ben yemek yapmayı sevmiyorum diyorsa yapmamalı (Kimseye kimseye bişey yapmak zorunda değil).
Ama biride bana temizlik yap dememeli. Yapmama hakkımı kullanabilmeliyim. İsterse kendi yapar, istemezse yapmaz, neden yapmadım demem.
Ancak benimde birşeyleri yapmama hakkım olduğunu ve bu duruma saygı göstermesini beklerim.