Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Erkekler Neden Evlenilecek Ve Eglenilecek Kadin Diye Ayrim Yapar?

ali80

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
-Erkekler Neden Evlenilecek Ve Eglenilecek Kadin Ayrimi Yapar?-

Bana göre,yok böyle bir sey, asla kabul etmiyorum cünkü kadinlari sinif sinif ayirmak erkeklerin haddine düsmez.Zaten erkekler sonucta temiz ve saf evlenilecek bir kadinla evlenir ama gene de gözü disardaki eglenilecek kadin da olur,bu bir celiski degil midir?

Ben biraz feminist yanim oldugundan kabul edemesem de,gercekler ortada erkekler bu ayrimi yapiyor,seviyeli olarak bu konuyu tartisalim,bakalim herkes ne düsünüyor?

Faraway

Uzaklara.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Her insan bir değildir öncelikle bunu bilmek gerek.
Aslında bu ayrımı erkekler yapmıyor , bayanlar erkeklere sunuyor.
Eğer ki bir bayan erkeğinin karşısında dimdik durabiliyorsa o bayanla zaten hiç bir erkek eğlenemez.

Erkeğinde evlenileceği ve eğlenilecegi vardır , bunu da unutmamak gerek.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Her insan ßirßirinden farklıdır .. ve ßence ßu ayrımın yapıLmasına seßep olan malesef ßiz ßayanların haLi ve tavrıdır ki ßen de dı$arıdan ßaktııgımda ßir ßayan ıcın ßununla evLeniLmez... evine Alıp hanIm yapıLmaz cümleleri sarf ediyorSam ßiraz dönup kendimize ßakmamIz gerekır aynı $ey erkekler içinde gecerlidir taßi..​

ZuLûm

Do not touch me
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hiç kimseyle eğlenmedim ama evlenilecek bayan yok beyler eğlenin destekçinizim zaten tutulanda bu devam..

Schatze

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Iyi düşünürseniz ; Kadınlar kendilerini evlenilecek kadın yada eğlenilecek kadın durumuna getirir..

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Aaa bak bu evlenilcek kız bak bu da eglenilcek kız diye ayrım yapılmama gibi bir durum olamaz. Nasıl ki bayanlar bu adamdan İyi bir eş olmaz evine bakmaz gibi yorumlar duyuyorsak Erkeklerdende bu gibi yorumları duymak çok normal bence. Çünkü bayanlar diye daraltmayalım insanlar kendilerini bu duruma düşürüyorlar. Biz sözlü olarak bunu ifade etmesek bile bu otomatik olarak yapılıyor. zaten davranışlarda buna bakılarak devam ediyor.

Rottenlifes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
genelleme yapma :) bugüne kadar her ilişkimde ciddiyet gösterdim yaranamadım sorun bende mi :) onu bilmiyorum...

Elizan

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Suc Bayanlarda böle siniflandirmalar oldugu icin, hak ediyo bazilari.

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
''Eğlenilecek'' diye mimledikleri kavrami, kendileri eyleme dönüstürdüğünde, kendi adlarina gururlandiklari ve turk toplumlarında erkek adam basliği altinda boburlenilen cahilce ve celiskili bir konu oldugu icin bu sekilde nitelendiriliyor. Daha acik konusmak gerekirse bu konunun temeli topluma dayaniyor. Bayan duygularını faaliyete geçirir eğlenilecek kız olur, erkek faaliyete geçirir, işte benim oğlum derler. Ve inanin bu gibi adamlar hic bir zaman tercih listemizde bulunmuyor, eglenilecek diye adlandirip dile getirmesekte mantik ve duygu listemizde hele ki evlilik gibi ciddi bir kavramda tercih listemizde yer bile alamazlar.

Rottenlifes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Ya bizim millette kendi anasına bacısına biri eğlenilecek gözüyle baksa veya birinin anasına bacısına laf atsan NAMUS der katil olur ama gel gelelim Kendisi laf atmaktan geri kalmaz... Bence böyle insanlar yaşamayı hak etmiyor... İyi ki Azrail'in yamağı olarak kadrolu cellat olarak işe başlamadım

Katherina

Smyrna.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Haya güzeldir, fakat kadında daha güzeldir.
Kadın ifetli olduktan sonra, hiç bir erkek eğlenecek kadın gözüyle bakmaz.
Bu sözü çıkaran yine biz bayanlarız. Öyle bayanlar görüp, duyuyoruz ki, ister istemez erkekleri, eğlenecek kadın düşüncesine sokuyoruz. Erkekler daha namuslu arkadaş. :))

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Bakınız: Ayıya gül vermişler gotüne tutmuş.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Bilemiyorum erkek değilim
Beylere soralım

Üst Alt