-
-
-
- MFC Puanı
- 805
teşekkürler gayet güzel anlattin ya
Ne konuda? bana detay ver.
Yükselenim ne bilmiyoru msadece başak burcu olduğumu biliyorum ben
Bahsettiğin yengeç kadını ise aaa evet biraz fazla böyle davranabilir. Ama bu bütün yengeçler böyle demek değil inan bana yükselen ile ay burçları birbirlerini çok etkiler. Tanıştığın yengeç burçlarını yükselenleri muhtemel ikizler veya yaydır. Muhetemel yani. Çok emin değilim.
ikizler ve yengeç olursa kesinlikle ikizler burcu, burcunu terk etmiş demektir. mıy mıy yengeç hayatta çekilmez yaa. kesinlikle sıradışı olur yengeç erkekleri cidden ilgimi çekiyor ama aman yarebbi onların nazını çekemem :s
Ben yazacaktım bunları ama baktım ki var aynısı
İki deli bir araya gelmemeliydi belkide bukadar sevmemeliydi diye bir şarkı vardı .)Başak ile koç için sıradışı biraz eksik kalıyor.. Daha çok iki deli havasındayız
bu yorumun sayesinde ben de kendimi görmüş oldm Teşekkürler ve bence kendinden uzaklaşmadın. Orda bir yerlerde bu hallerin duruyodurVay be zamanında ben neymişim öyle... Şimdi okuyunca mesajları sanki bambaşka birisinin mesajlarını oluyormuşum gibi hissettim. İnsan kendinden haddinden fazla uzaklaşıp bambaşka birine dönüşünce böyle hissediyormuş demek ki...
Evet bebeğim .. eh ne ben ne de @StigmatA pek akıllı sayılmayız bu konudaİki deli bir araya gelmemeliydi belkide bukadar sevmemeliydi diye bir şarkı vardı .)
Allah yardımcın olsun bebeğim delilerle uğraşmak zor.Evet bebeğim .. eh ne ben ne de @StigmatA pek akıllı sayılmayız bu konuda