Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En sıra dışı burçlar

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
teşekkürler gayet güzel anlattin ya

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47

Bahsettiğin yengeç kadını ise aaa evet biraz fazla böyle davranabilir. Ama bu bütün yengeçler böyle demek değil inan bana yükselen ile ay burçları birbirlerini çok etkiler. Tanıştığın yengeç burçlarını yükselenleri muhtemel ikizler veya yaydır. Muhetemel yani. Çok emin değilim.

hmm anladım. olabilir belki de. Sağolasın

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,453
Balıkla sıradışıymışım

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
ikizler ve yengeç olursa kesinlikle ikizler burcu, burcunu terk etmiş demektir. mıy mıy yengeç hayatta çekilmez yaa. kesinlikle sıradışı olur :D yengeç erkekleri cidden ilgimi çekiyor ama aman yarebbi onların nazını çekemem :s

Ben yazacaktım bunları ama baktım ki var aynısı :D

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
Vay be zamanında ben neymişim öyle... Şimdi okuyunca mesajları sanki bambaşka birisinin mesajlarını oluyormuşum gibi hissettim. İnsan kendinden haddinden fazla uzaklaşıp bambaşka birine dönüşünce böyle hissediyormuş demek ki...

• MFC Puanı
    250
Başak ile koç için sıradışı biraz eksik kalıyor.. Daha çok iki deli havasındayız :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -47
Vay be zamanında ben neymişim öyle... Şimdi okuyunca mesajları sanki bambaşka birisinin mesajlarını oluyormuşum gibi hissettim. İnsan kendinden haddinden fazla uzaklaşıp bambaşka birine dönüşünce böyle hissediyormuş demek ki...
bu yorumun sayesinde ben de kendimi görmüş oldm :a-(17):Teşekkürler ve bence kendinden uzaklaşmadın. Orda bir yerlerde bu hallerin duruyodur :a-(103):

Üst Alt